• Wedstrijd van de gemiste kansen voor JO17-1

    Zaterdag moest Borger JO17-1 voor de beker uit tegen Ter Apel JO17-1. Na twee weken trainen konden we eindelijk weer voetballen. Op het kunstgras in Ter Apel was de thuisploeg in het voordeel maar de eerste scoringskans is voor Borger, Kick zijn schot ging voorlangs. Een paar minuten dezelfde situatie maar weer gaat Kick zijn schot voorlangs. Als Kick voor de derde keer op doel af stormt is hij niet zelfzuchtig en geeft Jacco een dot van een scoringskans maar een verdediger van Ter Apel weet zijn schot nog net te blokkeren.

    Ter Apel is op dat moment nog niet gevaarlijk geweest. Na ongeveer een half uur weet een speler van Ter Apel - na een diepe bal onze verdediging te verrassen en zijn schot verdwijnt boven in de kruising. Vijf minuten later komt Borger weer op gelijke hoogte. Uit een prima genomen corner van Bob weet Floris met een kopbal te scoren. Borger krijgt na deze gelijkmaker nog kansen via Rick en Joram maar deze zijn voor de keeper van Ter Apel geen probleem.

    De tweede helft ging gelijk op maar echte doelrijpe kansen ontbraken. Halverwege kreeg Borger meer grip op de wedstrijd en kreeg via Floris ( alleen op de keeper) en later via Ronald ( ook één op één met de keeper) twee riante mogelijkheden om te scoren, maar beide keren was de keeper een sta in de weg.

    Eindstand 1-1.