• Vrienden en vriendinnen beleven een topochtend bij SV Borger

  Afgelopen zaterdag organiseerde SV Borger een vrienden & vriendinnendag voor kinderen van zes tot en met elf jaar. De vele aanwezigen kunnen het beamen, het werd een topochtend!

  Vrienden en vriendinnen mee naar de club
  In deze vervelende Coronatijd organiseert de club veel activiteiten voor haar jongste jeugd en deze keer had de jeugdcommissie iets nieuws bedacht. Alle leden van SV Borger mochten vrienden en vriendinnen meenemen om samen een ochtend vol voetbal en plezier te beleven. Er kwamen bijna honderd kinderen op het evenement af en daarvan behoorden vijfendertig tot de categorie vrienden en vriendinnen. Zij konden deze ochtend ervaren hoe leuk de voetbalsport is.

  Een leuk en gevarieerd programma
  Bij aankomst op het sportpark werd iedereen op de parkeerplaats al welkom geheten via een ledscherm en na ontvangst met muziek en een openingswoordje ging de ochtend van start. In circuitvorm werden er acht oefeningen afgewerkt. Bij deze oefeningen was er genoeg ruimte voor aanvallen, verdedigen, winnen, verliezen maar natuurlijk vooral plezier. Het waren allemaal speciale oefeningen die je anders niet zo snel krijgt bij je eigen trainingen. Zo was er een gatendoek en werd er partij gespeeld met een gouden bal en scenariokaarten. Ook werd er drie tegen drie gespeeld met spelerskaarten en tot slot werd er eens en voor altijd beslist wie de beste dribbelaar was met de ‘dribbelkoning oefening’. Voor alle deelnemers was er fruit geregeld via de Boni Supermarkt in Borger en aan heeinde van de ochtend kreeg iedereen een klein cadeautje mee naar huis.

  Op de social media-kanalen van SV Borger zijn foto’s en video’s te vinden van de ochtend (Facebook: SV Borger / Twitter: SVBorger0599 / Instagram: @svborger)

  Programma de rest van dit jaar
  De komende weken wordt er weer lekker getraind door de jeugd van maandag tot en met donderdag. Zaterdag is er geen activiteit in verband met Sinterklaas. En op zaterdag 12 december staat de jeugd weer een leuk programma te wachten. Wil je hier bij zijn? Meld je dan snel aan via en ervaar zelf het gevoel om voetballer bij SV Borger te zijn!

  Programma resterende zaterdagen dit jaar:

  • 12 december onderling toernooi. Champions League editie, de poulefase !
  • 19 december onderling toernooi. Champions League editie, de finales !

  Alle deelnemers bedankt en hopelijk tot snel!

  #BorgerLeeft!

  Klik op onderstaande foto voor een uitgebreide fotoreportage.