• Vierde editie SV Borger PubQuiz alweer volgeboekt.

    Op zaterdagavond 11 november a.s. organiseert SV Borger de vierde editie van de PubQuiz voor leden en niet-leden van de voetbalvereniging. Via het informele circuit (oud-deelnemers kregen het eerste recht) was de quiz al binnen een dag volgeboekt. Veertien teams zullen de strijd met elkaar aangaan.

    In het verleden organiseerde de plaatselijke voetbalvereniging diverse keren een voetbalquiz. Vorig jaar is ervoor gekozen om de vragen algemeen te maken, zodat niet alleen voetbalkenners er plezier aan beleven. Een goede keuze! De quiz is nu al voor de derde keer op rij volledig volgeboekt. "We organiseren de quiz nu twee keer per jaar. En we hebben nog nooit hoeven leuren om voldoende deelnemers te krijgen. Deze keer waren we eerlijk gezegd wat laat met de aankondiging, dus kozen we ervoor om de oud-deelnemers in eerste instantie uit te nodigen. De respons was boven verwachting. "We zaten meteen vol!", aldus SV Borger lid Erwin Beukema, die samen met zijn kompaan Gosse Fokkens de presentatie weer op zich zal nemen. "De volgende keer zullen we het waarschijnlijk weer op een andere manier doen, want het is zeker niet zo dat we anderen buiten willen sluiten".

    Momenteel zetten de organisatoren de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ā€˜iā€™. Want beide clubmannen bedenken de quizvragen ook volledig zelf. "Ja, we zoeken de vragen zelf uit. We willen namelijk niet het risico lopen dat iemand de quiz al heeft gedaan, of heeft gevonden ergens op het internet", zo verklaart de gelegenheidsquizmaster. De vereniging is vanzelfsprekend blij met het initiatief van de beide clubmannen. Twee keer per jaar een volle bak met dorstige quizfanaten levert de club immers een mooi extraatje op!

    Op zaterdagavond 11 november wordt er om 20.30 uur gestart. Omstreeks middernacht is bekend welk team de nieuwe winnaar wordt en de prachtige wisselbeker mee naar huis mag nemen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.