• Verslag ouderavond 29 augustus

  Op donderdag 29 augustus werd er door het jeugdbestuur en de TCJ een ouderavond georganiseerd voor alle ouders, verzorgers, trainers en leiders van de jeugdafdeling van SV Borger.
  Er was rekening gehouden met een optimistische opkomst getuige de 50 stoelen die klaar stonden. Dat er uiteindelijk meer dan 100 bezoekers aanwezig waren zodat er zelfs een aantal net buiten de kantine de presentatie moesten volgen had de organisatie nooit kunnen bevroeden.

  We kunnen terugkijken op een geslaagde avond waarin we hopelijk zoveel mogelijk hebben kunnen vertellen over de veranderingen die we als vereniging op dit moment ondergaan. Denk dan aan de renovatie van ons sportpark, welke helaas niet volgens planning verloopt. Maar ook de verandering in de aanpak en ondersteuning van de onderbouw en bovenbouw van onze jeugdafdeling kwam uitgebreid ter sprake. Daarnaast aandacht voor de sterke groei dit seizoen, maar liefst 35 nieuwe jeugdspeler wisten de weg naar SV Borger te vinden. Al met al een hele informatieve avond wat ook wel bleek uit de vele positieve reacties die de organisatie kreeg aan het einde van de avond.

  Voor degene die niet op de ouderavond aanwezig konden zijn hebben we de presentatie op de website staan. Tevens komt de presentatie in de vorm van een "boekje" in de kantine te liggen zodat je hem nog eens na kunt lezen.

  Heel veel plezier en succes voor het komende seizoen! Laten we er samen iets moois van maken....

  Klik hier voor de presentatie