• Verlies voor onder 17

  Borger speelt hun eerste competitiewedstrijd weer na de winterstop, de tegenstander is HS'88. HS'88 had al een paar wedstrijden gespeeld in de competitie en de resultaten waren goed. Vorig seizoen werd het in Hoogezand 1-1 en thuis won Borger.
  Borger begon goed aan de wedstrijd en leidde al tot een paar kansen. De kansen werden slap ingeschoten of goed geblokt. Hoogezand werd ook wakker en begon ook te voetballen. De verdediger speelt de bal lang en leek makkelijk verwerkt te worden. Maar Leon maait compleet over de bal heen en de spits van HS'88 komt één op één met Jorden en maakt hm af, 1-0. Maar Borger gaf niet op en aasde op de gelijkmaker. Ruben had nog een goed schot maar beland in de handen van de keeper.
  Toen kreeg HS'88 een vrije bal en de bal kwam tussen Twan en Leon en door een miscommunicatie staat het 2-0 voor HS'88.

  RUST

  De tweede helft gingen we met de 3 man achterop spelen om nog iets te proberen. HS'88 zakte terug tot eigen helft en probeerde er nog een paar keer uit te komen. Maar het was voornamelijk Borger die het spel maakte in de tweede helft. Borger kreeg daardoor ook veel kansen maar werden niet gescoord.
  Floris kreeg een goeie hoge steekbal, hij had hem zelf kunnen maken maar legt hm af op Ruben en die kopt hem binnen. Maar dan... De scheidsrechter telt de goal van Borger en loopt al richting de middenstip. Maar de grensrechter steekt op het allerlaatste moment nog even zijn vlag de lucht in waardoor de goal alsnog wordt afgekeurd. Zo zit het dus ook niet mee voor Borger.
  HS'88 had nog één goeie counter die tot de 3-0 leid en toen was het eigenlijk wel klaar. Borger probeerde nog wel maar het lukte niet vandaag.
  Na een goeie voorbereiding verliest Borger wel zijn eerste competitiewedstrijd met 3-0 van HS'88 JO17-1.

  Robert-Jan.