• Veel doelpunten en miniem verlies voor JO17-1 tegen FC Ter Apel

    Vandaag mochten we weer op de vroege, frisse ochtend aan onze eerste competitie wedstrijd beginnen tegen FC Ter Apel JO17-1.
    Met hoop dat we naar huis gingen met drie punten. Met een paar blessures begonnen we de wedstrijd aardig sterk waardoor al snel een goal uit kwam 0-1. Maar helaas begonnen we iets in te zakken en Ter Apel begon wat meer druk te zetten waar al gauw de 1-1 uit kwam. Niet veel later komt Max in de linker hoek met een prachtige voorzet op Rik die hem er mooi in kopt 1-2. Er gebeurde precies weer hetzelfde als bij de eerste goal Ter Apel begon weer meer druk te zetten wat als positief gevolg is voor hun 2-2. Net iets voor de rust komt Borger met een mooie aanval waaruit de 2-3 uit komt. Hele goede eerste helft gespeeld en met een goed gevoel naar de kleedkamer.

    Begin tweede helft begon Borger zeer dramatisch en de scherpte was niet aanwezig waaruit al snel een goal voor Ter Apel uitkwam 3-3. Voor de rest was het van beide partijen niet heel goed voetbal maar helaas uit onoplettendheid word een vrije trap van ons afgenomen waardoor Ter Apel al snel de 4-3 wist te maken. We hebben sterke maar ook zwakke kanten van ons laten zien. Volgende keer beter en in de hoop dat we dan wel met drie punten naar huis gaan.

    Groeten,
    Sam van Dijk.