• Uitslagen en standen van onder 9 en jonger.

  Als onderdeel van de nieuwe wedstrijdvormen van de KNVB voor pupillen, worden uitslagen en standen van Onder 9 jaar en jonger niet meer op de Voetbal.nl website en op de Voetbal.nl app getoond. De KNVB heeft hier onlangs een nieuwsbericht over gepubliceerd. Maar wat betekent dit voor Club.Website, Club.Dataservice en voor Club.TV?

  Club.Website en Club.Dataservice
  Van wedstrijden Onder 9 jaar en jonger, worden geen uitslagen en standen van competitiewedstrijden meer via Club.Website getoond en mbv Club.Dataservice doorgegeven.

  Uitslagen en standen van bekerwedstrijden van Onder 9 jaar en jonger worden wel getoond.
  Staat de widget ‘Uitslagen’ op Club.Website of het artikel ‘Uitslagen’ via Club.Dataservice op een teampagina van Onder 9 jaar aan, dan wordt daar geen informatie getoond.
  Uitslagen en standen van Onder 10 jaar en ouder worden uiteraard nog gewoon getoond, daarin dus geen veranderingen.
  Stel dat je niets aan je website verandert, wat dan? Dan wordt op de teampagina van Onder 9 jaar en jonger geen informatie omtrent Uitslagen & Standen van competitiewedstrijden meer getoond. Heb je op een pagina op de website één overzicht met alle uitslagen van de club staan? Dan verdwijnen daar automatisch de uitslagen van Onder 9 en jonger.
  Club.TV

  Voor Club.TV geldt eigenlijk hetzelfde als voor bovengenoemde website oplossingen. Maakt je vereniging gebruik van Club.TV en toon je daar de uitslagen van alle teams? Dan worden de uitslagen en ook de standen van competitiewedstrijden van Onder 9 jaar en jonger niet meer getoond op tv. Dit als gevolg van de nieuwe wedstrijdvormen van de KNVB voor pupillen. Alle uitslagen en standen van Onder 10 jaar en ouder zijn uiteraard wel via Club.TV te zien.
  Rapportage uitslagen en standen in Sportlink Club

  Wellicht ook bij u bekend is de rapportage uitslagen en standen die is op te vragen in Sportlink Club. Deze rapportage is momenteel niet beschikbaar omdat de teams van Onder 9 en jonger uit deze rapportage worden gehaald. Zodra dit gereed is, kunt u uiteraard weer gebruik maken van de rapportage in Sportlink Club waar zodoende alle uitslagen en standen van teams Onder 10 en ouder worden getoond.

  Deel dit bericht vooral met de nodige bestuursleden binnen je vereniging. Je vindt dit artikel ook op onze website.

  Sportieve groet,
  Sportlink