• Tickets jubileumweekend nu te koop!

  In het weekend van 1 en 2 juli viert S.V. Borger haar 75-jarig jubileum. Inmiddels is het aftellen richting het feest begonnen. De online kaartverkoop voor zowel de jubileum feestavond op zaterdag 2 juli, als voor de verrassingswandeling ‘Borger op Drift’ is gestart! Hieronder koopt u uw tickets!

  Tickets kopen
  De kaarten voor beide evenementen kunt u alleen online bestellen. Hieronder vindt u de linkjes naar het ticketsysteem. Na het klikken op de juiste link klikt u de tickets van uw keuze aan en vragen we u een minimale set aan gegevens in te vullen. Hierna kunt u direct online afrekenen.

  Jubileumfeest op zaterdagavond 2 juli
  Koop uw tickets voor de jubileumfeestavond hier: Tickets feestavond

  Op de zaterdagavond staat het klapstuk van het jubileum op het programma. In de feesttent op ons sportpark hopen we vele leden en oud-leden van onze club te mogen ontvangen om er gezamenlijk een overweldigend (reünie)feest van te maken. Aan de muziek zal het niet liggen. De fantastische coverband Xclusive staat op het podium. Xclusive blaast vol energie en enthousiasme het dak er af. De band wordt alom geprezen vanwege zijn veelzijdigheid, muzikaliteit, repertoirekeuze, het goede geluid en ga zo nog maar even door. Niet voor niets behoort Xclusive tot de top van de Nederlandse party- en coverbands!

  Locatie: Sportpark de Drift
  Datum: Zaterdag 2 juli 2022
  Starttijd: 20.00 uur
  Ticketkosten p.p.: €10,- (earlybird tot 6 juni, vanaf maandag 6 juni €12,50)
  Meer info Xclusive: www.xclusive-live.nl

  Koop uw tickets hier: Tickets feestavond

  ‘Borger op Drift’ op vrijdagavond 1 juli
  Deelnemers zullen in groepen een wandeling maken over het sportcomplex. Onderweg staan diverse verrassingen op het programma. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muziek en toneel. Maar laat u vooral verrassen! Natuurlijk staat de voetbalvereniging en haar historie centraal. Verwacht niet dat uw stappenteller op tilt zal slaan, de afstanden zijn goed te overzien, het gaat bij deze activiteit om de totale belevenis!

  Locatie: Sportpark de Drift
  Datum: Vrijdag 1 juli 2022
  Starttijden: Om het kwartier tussen 18.00 en 20.15 uur (u koopt een kaart voor een bepaalde starttijd)
  Duur: ca. 2 uur
  Ticketkosten p.p.: €5,-

  Koop uw tickets voor ‘Borger op Drift’ hieronder.
  Kies uw starttijd en klik op de link naar de ticketverkoop. Per starttijd zijn er maximaal 25 kaarten beschikbaar.

  Start 18.00: Tickets Borger op Drift, 18.00 uur
  Start 18.15: Tickets Borger op Drift, 18.15 uur
  Start 18.30: Tickets Borger op Drift, 18.30 uur
  Start 18.45: Tickets Borger op Drift, 18.45 uur
  Start 19.00: Tickets Borger op Drift, 19.00 uur
  Start 19.15: Tickets Borger op Drift, 19.15 uur
  Start 19.30: Tickets Borger op Drift,19.30 uur
  Start 19.45: Tickets Borger op Drift, 19.45 uur
  Start 20.00: Tickets Borger op Drift, 20.00 uur
  Start 20.15: Tickets Borger op Drift, 20.15 uur

  Zegt het voort!
  SV Borger beschikt niet over een sluitend historisch ledenbestand. Oud-leden en andere oude bekenden uitnodigen is daarom niet mogelijk. De organisatoren roepen een ieder dan ook op om generatiegenoten in te lichten en vervolgens te mobiliseren om met elkaar één of meerdere activiteiten te gaan bezoeken.

  Overige activiteiten
  Naast de al genoemde avondonderdelen wordt er op zaterdag 2 juli voor de jeugd en voor de senioren nog een voetbalactiviteit georganiseerd. Ook staat er voor sponsoren en bobo’s (in de goede zin van het woord) nog een formele receptie gepland. Voor deze activiteiten hoeven echter geen kaarten aangeschaft te worden. Meer informatie hierover volgt binnenkort.