• Teije Beukers winnaar fotowedstrijd SV Borger

  ‘Borger leeft! Ook op vakantie’, zo luidde het thema van de fotowedstrijd in het zomerboekje van SV Borger. Lezers werden opgeroepen een zomerse foto op te sturen naar de redactie. De beste foto zou beloond worden met een leuk prijsje. Velen gaven gehoor aan de oproep, maar er kon er maar één de winnaar zijn. Dat was Teije Beukers, speler van de JO11-junioren van de groenwitten. Hij werd afgelopen week verrast met een leuk SV Borger merchandise pakketje.

  Door: Erwin Beukema

  Het perfecte plaatje
  Uit alle hoeken van Europa kwamen de foto’s binnen. Het was voor de PR-commissie van de plaatselijke voetbalvereniging een flinke klus om de beste foto’s te selecteren. Toch slaagden ze erin om tot een shortlist te komen. Vervolgens was het aan de huisfotografen van de club (Alle Oldenbeuving, Andries Middelbos en Regina Korf) om de winnaar aan te wijzen. Dat werd dus de foto van Teije Beukers. Hij poseert daarop in het imposante decor van de Zwitserse Alpen. Het contrast tussen de alpenreuzen in de achtergrond en de jongeman in Borger-tenue bescheiden op de voorgrond lezend in het zomerboekje, bracht de jury in vervoering. Het perfecte plaatje!

  Superblij
  Teije reageerde verrast en trots toen hij hoorde dat hij gewonnen had. De jongeman gaf aan superblij te zijn en sprak de hoop uit dat er volgend jaar weer een zomerboekje komt. Hij had écht genoten van alle puzzels en doe-dingen. En dan leverde de fotowedstrijd als kers op de taart ook nog een mooi prijsje op. De winnaar straalde dan ook letterlijk van oor tot oor. Hij heeft het dik verdiend!

 • Winnaar Teije Beukers
 • De winnende foto