• Beste ouders/verzorgers,

  In de bijlage is de teamindeling voor het komende seizoen te vinden. Een spannend moment voor jullie en voor jullie kind(eren). De teamindeling bepaalt namelijk met welke medespelers jullie zoon/dochter zal gaan spelen, wie de trainer is en op welk niveau zij komend seizoen zullen spelen. Dat kan soms voelen als iets dat heel definitief is.

  Ook zal iedereen de teamindeling anders ervaren. Voor de een is het vooral belangrijk om met vrienden te kunnen voetballen, terwijl de ander heel ambitieus is en het maximale uit zichzelf wil halen. Voor iedereen heeft de teamindeling een andere lading.

  Dit alles begrijpen wij heel goed. Daarom gaan wij hier zorgvuldig mee om en hebben wij gedurende het seizoen intensief contact met de trainers, leiders en jeugdcoördinatoren om tot een zo goed mogelijke indeling te komen. Uitgangspunt hierbij is dat iedereen met plezier kan voetballen op zijn/haar eigen niveau.

  Het is echter onvermijdelijk dat sommige kinderen teleurgesteld zullen zijn. We willen benadrukken, dat de teamindeling een weergave is van onze inschatting van het huidige niveau van uw zoon of dochter. Wanneer uw zoon/dochter teleurgesteld is over de teamindeling, willen jullie hen dan uitleggen dat hun huidige niveau niks zegt over de potentie die zij hebben als voetballer en dat je met hard werken en een goede instelling ongetwijfeld nog meer kunt bereiken. Ook bij SV Borger.

  Daarnaast hebben we dit seizoen ook te maken gehad met de situatie, dat sommige leeftijdsgroepen te groot waren voor één team en te klein voor twee teams. We hebben deze situatie zo goed mogelijk geprobeerd aan te pakken. De stem van onze leden was daarin heel erg belangrijk.
  Samen zijn we tot de beste keuze gekomen.

  Komend seizoen hebben we weer een prachtige groep enthousiaste trainers op alle jeugdteams staan, die er alles aan gaan doen om onze leden te doen groeien als voetballer op zijn of haar niveau, gepaard met veel plezier!

  Heeft u en/of uw kind(eren) behoefte aan een nadere uitleg over hoe wij tot de keuze zijn gekomen die we gemaakt hebben t.a.v. de teamindeling, dan kunt u altijd een mail sturen naar tcj@svborger.com en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

  Laten we met elkaar er weer een fantastisch seizoen van maken!
  BorgerLeeft!

  Klik op onderstaande knop voor de update van de teamindeling.

  Met sportieve groet,
  De Jeugdcommissie.

  Teamindeling update