• Tassen voor onze JO17-jeugd SV Borger

    Een aantal weken geleden kregen alle JO17-spelers van SV Borger een sporttas aangeboden door Albert Heijn Borger. Supermarktmanager Niels Visser was op het sportveld aan de Drift om de tassen persoonlijk uit te reiken. De spelers van beide teams (JO17-1 en JO17-2) waren er maar wat blij mee! 

    Een aantal maanden geleden raakte onze sponsorcommissie in gesprek met Albert Heijn. De grootgrutter gaf aan graag iets te willen doen voor de jeugd van 15 jaar en ouder. Dit is voor Albert Heijn een belangrijke doelgroep in hun streven om personeel te werven. Samen kwamen we tot de conclusie dat de JO17-teams dan het meest voor de hand liggen. Gevolg is dat deze leeftijdscategorie de komende vier jaar de sponsornaam dragen op hun trendy rugtassen.

    Een aantal spelers uit de JO17-jeugdteams heeft al een baan bij de sponsor. Lijkt het jou ook iets om in een leuke werksfeer een aardig zakcentje bij te verdienen? Neem dan contact op met de Albert Heijn-vestiging in Borger (contactpersoon van het bedrijf is Erik Oldengarm). Solliciteren kan ook via: www.werkenbijah.nl

    Foto 1: De JO17-spelers met de nieuwe tassen.
    Foto 2:Supermarktmanager Niels Visser ontvangt een bloemetje uit handen van Gosse Fokkens van de sponsorcommissie.