• SV Borger Zomerboekjes werden een groot succes

  Afgelopen donderdag kreeg het bestuur van SV Borger een cheque ter waarde van maar liefst € 1.200 overhandigd door de makers van het succesvolle SV Borger Zomerboekje. En daar is de club in deze door Corona moeilijke financiële tijden erg blij mee.

  Het idee voor het maken van dit boekje ontstond in de periode dat het Corona-virus het Nederlandse (sport)leven volledig stil legde. Net als in de rest van Nederland werd het ook bij SV Borger heel erg stil. De velden, kleedkamers en kantine bleven leeg en het ontbreken van spelers en publiek betekende dat de kantine-inkomsten wegbleven. Inkomsten waar ook een club als SV Borger niet zonder kan. Gelukkig heeft de club een gedreven social media-team. Zij houden op een creatieve manier de vele volgers van de club op de hoogte van wat er allemaal speelt in en rondom de club.

  Bij hen kwam ook het idee van het SV Borger Zomerboekje vandaan. Het moest een boekje worden voor jong en oud, gevuld met puzzels, raadsels, recepten en mooie verhalen over SV Borger.

  Binnen drie weken nadat het idee ontstond kwam het zomerboekje beschikbaar in een oplage van 250 stuks en kon de verkoop beginnen. Voor €5 kon het boekje worden aangeschaft en de betaling verliep corona-proof via een tikkie, de boekjes werden vervolgens keurig thuis afgeleverd. Met groot enthousiasme werd het SV Borger Zomerboekje ontvangen door de lezers en het trok de aandacht van tal van media. Zo kwam er een artikel in het Dagblad van het Noorden, lokale kranten en tal van internet-sites

  Aan de oproep om vakantiefoto’s in te sturen met daarop het zomerboekje zichtbaar afgebeeld werd door velen gehoor gegeven. Aan de foto’s te zien verspreide het Zomerboekje zich door vele landen in Europa. Uiteraard werden deze foto’s weer gedeeld op de social media-kanalen van SV Borger.

  En afgelopen donderdag werd het opgehaalde bedrag dus overhandigd aan het bestuur. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de club en SV Borger wil iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan het succes van de Zomerboekjes. De club is trots op zoveel creativiteit en enthousiasme binnen de gelederen en hoopt dat het boekje een vervolg krijgt.