• SV Borger organiseert voetbalkamp voor haar jeugdleden

  SV Borger organiseert op 3 en 4 juli een tweedaags voetbalkamp voor al haar jeugdleden. Op deze wijze hoopt de club het huidige -grotendeels verloren- voetbalseizoen toch nog feestelijk af te kunnen sluiten. Daarnaast maakt het jeugdvoetbalfeest deel uit van de festiviteiten rondom het 75-jarig bestaan van de club.

  Volwaardige seizoensafsluiting voor onze jeugd
  Het echte jubileumfeest moest vanwege de coronabeperkingen met een jaar worden uitgesteld, maar de club denkt de tweedaagse voor de jeugd prima te kunnen organiseren. “Onze jeugdteams hebben, in tegenstelling tot de senioren, het afgelopen halfjaar vrijwel zonder beperkingen door kunnen trainen. De spelers misten alleen de wedstrijden en met dit slotweekend hopen we het seizoen toch nog op een waardige manier af te kunnen sluiten” geeft één van de organisatoren Joep Hiddink aan.

  Trouwe en een groot aantal nieuwe sponsoren
  De organisatoren hebben een prachtig programma in elkaar gedraaid voor de jeugd van SV Borger. Ook wist men een aantal trouwe sponsoren warm te maken voor het tweedaagse voetbalfeest. De onderlinge verbinding sprak ook de sponsoren aan. De hele jeugd van SV Borger, van de jongste JO8 tot en met de JO19, zal deelnemen aan het weekend vol voetbal- en andere activiteiten. En het mooie is dat de spelleiders en vrijwilligers om dit alles te laten slagen afkomstig zijn uit de seniorentak van de club. Verbinding in optima forma dus!

  Wat staat er te gebeuren?
  Er wacht de jeugd een spectaculair programma op 3 en 4 juli. Dat zal onder meer bestaan uit de volgende onderdelen:

  - Voetbaltrainingen
  - Toernooien
  - Skillgames
  - 10-kamp met een XXL-stormbaan
  - Wedstrijd jeugd tegen Borger 1
  - Een feestavond met barbecue
  - Mooie prijzen te winnen!

  Bovendien krijgen alle deelnemers het unieke 75-jarig jubileum trainingsshirt van Hummel.
  En nog veel meer! Het wordt een onvergetelijk voetbalkamp dat dat je als jeugdspeler van SV Borger niet mag missen!

  Covid-19
  Uiteraard worden alle dan geldende Corona-maatregelen in acht genomen tijdens het Voetbalkamp. We staan in nauw contact met de gemeente Borger-Odoorn over de mogelijkheden en veiligheidsmaatregelen. Op de 1.5 meter regel tussen begeleiding & deelnemers en het regelmatig handenwassen zal streng gehandhaafd worden door de toernooi organisatie.

  Veel gestelde vragen

  Blijven de deelnemers ook slapen?

  - Nee. Niemand blijft slapen. Zondag ochtend om 09:30 u verwelkomt de organisatie iedereen weer met open armen!

  Is er ook iets voor de senioren?

  - Jazeker! De senioren zitten in de organisatie van het voetbalkamp.
  Hierbij kan gedacht worden aan het geven van de trainingen, begeleiden van de groepen, alles klaarzetten en opruimen, EHBO, de hamburgers grillen, de karaoke-set aan doen en uittesten, en natuurlijk toezien op dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft!

  Kan ik het jubileumshirt passen?

  - Dat kan. Op de volgende twee dagen is er de mogelijkheid om het jubileumshirt te passen. Heb je je al opgegeven en denk je na het passen van de gekozen maat om alsnog een maatje kleiner of groter te gaan? Geen probleem, passen we direct aan.

  Doe je mee met je team of worden er teams gemaakt?

  - Je wordt ingedeeld in groepen. De invulling hiervan blijft nog even geheim. Maar als voorbeeld: de JO17-1 is dat weekend niet alleen met de JO17-1. We zoeken juist de onderlinge verbinding op!

  De kwartfinales van het EK 2021 staan gepland op zaterdag 3 juli…

  - We hebben met Bondscoach Frank de Boer gebeld, en hij verzekerde ons dat het Nederlands Elftal de kwartfinale gaat halen. Of dit echt zo is, is even afwachten. Maar we houden er rekening mee in het programma!

  Nieuwe vragen


  Wat moet je meenemen naar het voetbalkamp? 

  - Alle deelnemers krijgen een programmaboekje thuis met daarin alle benodigde informatie over het voetbalkamp.  

  Is het nog mogelijk om je aan te melden voor het voetbalkamp? 
   
  - Nee helaas. De deadline voor het aanmelden van het voetbalkamp stond op 31 mei 23:59 uur.