• SV Borger JO 11-3 kampioen!

Na een zinderende strijd tegen directe concurrent ACV jo 11-4, ACV stond bij de start van de wedstrijd 1 punt voor, heeft de JO 11-3 van s.v. Borger beslag gelegd op het kampioenschap in de 2e fase van de competitie.

Het begon nog allemaal wat stroef. Een van de massaal opgekomen ouders mocht de fluit hanteren bij gebrek aan een scheidsrechter van dienst. 2 tegendoelpunten, een wissel van onze keeper binnen 5 minuten, en de nodige spanning in de benen van onze spelers maakte dat we in de achtervolging moesten.

En snel tegendoelpunt van onze kant hielp hierbij. Toen enkele minuten later de gelijkmaker viel was alle hoop en energie terug. Er werd gezamenlijk gestreden zodat we dat het hele seizoen al doen. Samen druk zetten, samen aanvallen en verdedigen, maar vooral 1 team zijn. Het kwam er allemaal uit afgelopen zaterdag. ACV, niet voor niks koploper, streed voor wat het waarde was maar bleek niet opgewassen tegen de jongens en meiden van Borger. Doelpunten vielen over en weer en tot de laatste minuut bleef het spannend. Mede door de positieve en enthousiaste aanmoediging van de vele supporters floot de scheids na 2x 30 minuten vol emotie af bij een stand van 6-5 voor Borger. 3 punten in de pocket, 2 punten boven ACV en dus, KAMPIOEN!!

De ontlading was groot en onze spelers vlogen elkaar in de armen. Medailles en patat waren al geregeld voor sowieso een mooi seizoen van de spelers, maar dat ze deze kregen na het kampioenschap maakte het extra mooi.

Het kampioenschap voor de jongens en meiden van borger JO11-3 is een mooie beloning voor dit team waar de sfeer goed is en ze samen een mooie sportieve ontwikkeling doormaken onder leiding van trainer Job Oost.

Dank aan alle ouders voor de steun en saamhorigheid. Dank aan de club voor het beschikbaar stellen van een patatje en een drankje en vooral dank aan de spelers voor het zijn van 1 team. Ga zo door!