• SV Borger gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie!

  Ook dit jaar doet SV Borger weer mee met de Grote Clubactie. Het coronavirus heeft ook grote invloed op onze vereniging. Zo bleven door het volledig stil leggen van het sportleven de kantine-inkomsten weg waar een club als SV Borger niet zonder kan.
  Gelukkig zijn er al mooie initiatieven gekomen om er voor te zorgen dat de vereniging toch nog wat inkomsten binnen kreeg.
  We hopen dat iedereen zich met de Grote Clubactie weer vol inzet en hopen weer een mooi bedrag voor de vereniging binnen te halen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

  A.s. zaterdag 19 september worden de loten uitgedeeld aan de trainers, die zullen de boekjes weer verdelen onder hun team.

  Verantwoord loten verkopen
  Leden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Wanneer de koper de QR-code heeft gescand kan hij/zij SV Borger opzoeken. Hoe dit precies in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

  Wij wensen jullie allemaal weer veel succes en plezier met het verkopen van de loten.

  Sportieve Groet,
  CoΓΆrdinatoren Grote Clubactie.