• Schema teamfoto's seizoen 2021-2022

  Beste (jeugd)leiders van SV Borger,

  Zoals gebruikelijk komen bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen al onze teams op de foto. De komende twee weekenden is het weer zover. De foto’s worden gebruikt voor: de presentatiegids, de elftalpagina’s op de website, de voetbal.nl-app en Club-TV in de kantine. Om de tijd voor onze fotografen (zijn ook vrijwilligers!) zo kort mogelijk te houden hebben we de foto’s zoveel mogelijk ingepland op zaterdag 18 september.

  In veel gevallen is het fotomoment gekoppeld aan een thuiswedstrijd, voor een aantal teams lukte dat niet en wordt de foto voorafgaand aan het vertrek genomen.In die gevallen staan de kleedkamernummers ook in het schema.Thuisspelende clubs vinden hun kleedkamer op de gebruikelijke wijze in het schema op het mededelingenbord.

  De fotosessie in combinatie met een volledig competitieprogramma maakt dat het druk wordt op het sportpark de komende twee zaterdagen. We vragen van de trainers en leiders dan ook om gedisciplineerd om te gaan met de genoemde tijden. En zorg ervoor dat jullie teams op het aangegeven fototijdstip klaar staan in de wedstrijdkleding. Plan het aanvangstijdstip in verband met omkleden bij voorkeur 15 minuten voor het fotomoment! Probeer bij de jongere jeugd de spelers in tenue naar het sportpark te laten komen.

  Onze fotografen zijn Alle Oldenbeuving en Gerard Oosterhof.

  Wanneer er spelers zijn die om privacyredenen niet op de teamfoto willen dan verzoeken wij hen of hun ouders dit voor vrijdagavond 24 september 19:00 uur kenbaar te maken bij onze secretaris (mail: secretaris@svborger.com / tel: 06 27279846) en de leider van het team.

  Bestuur SV Borger.

  Bijlagen: schema's.