• Rutherm Installatietechniek en Egbert Egberts tassensponsor Borger 1

  Een paar weken geleden werd het eerste elftal van SV Borger voorzien van nieuwe voetbaltassen. Voorafgaand aan het thuisduel met NWVV werden de tassen overhandigd door de sponsoren Rutherm Installatietechniek en Egbert Egberts Fietsen. Bij de laatstgenoemde sponsor maken de tassen onderdeel uit van het bestaande zilveren sponsorcontract. Rutherm Installatietechniek treedt nieuw toe als sponsor van SV Borger.
  Zowel de selectie als de sponsorcommissie van SV Borger zijn blij met deze gulle geste van beide sponsoren. Als blijk van dank ontvingen de sponsoren een bosje bloemen van de club. De wedstrijd die aansluitend werd gespeeld eindigde in een klinkende 5-0 overwinning voor de groenhemden.

  Rutherm Installatietechniek
  Rutherm bestaat inmiddels 10 jaar en is sinds mei 2017 gevestigd in een nieuw pand aan de Spoorstraat 1A in Buinen. U kunt er terecht voor o.a. installatietechniek, zonnepanelen, duurzame energie, badkamers, service en onderhoud.
  Tel: 0599-852888
  Mail: info@rutherm.nl

  Egbert Egberts
  Deze rijwielspeciaalzaak is een begrip in Borger en wijde omgeving en al meer dan 100 jaar actief in fietsen. Neem eens een kijkje op de website: www.egbertegberts.nl
  Tel: 0599-234224
  Mail: info@egbertegberts.nl