• Promoveert SV Borger ten koste van SVN’69 naar de 3de klasse?

  Mede dankzij een fantastische reeks van 11 overwinningen op rij was ons 1e elftal heel dicht bij het kampioenschap. Op doelsaldo werd dit in het voordeel van WVV uit Winschoten beslist.

  Maar de kans op promotie is nog volop aanwezig! Op zaterdag 18 juni speelt SV Borger tegen SVN’69 uit Nijeveen, de winnaar van dat duel speelt volgend jaar 3e klasse. Deze wedstrijd wordt gespeeld op sportpark de Marke in Pesse (neutraal terrein).

  Wil je onze jongens ondersteunen en bij dit duel aanwezig zijn? Dan hebben we goed nieuws voor jou! SV Borger heeft namelijk een aantal bussen geregeld zodat iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om bij dit belangrijkste duel sinds jaren aanwezig te zijn.

  De belangstelling voor de busreizen is groot, deze belangrijke wedstrijd wil je als supporter van onze club natuurlijk niet missen. Inmiddels zijn er al meer dan 100 kaarten voor de buscombi’s verkocht. We zetten daarom minimaal drie bussen in en als het nodig is nog meer.

  SV Borger biedt onze supporters een prachtige combideal aan: voor slechts € 5,00 verzeker jij je van een ticket (bestaande uit: heenreis, entreeticket en terugreis). Kaarten zijn te bestellen via de jeugdtrainers of rechtstreeks bij Joep Hiddink (tel. 06-57585688).

  Uiteraard is de dresscode GROEN! GROEN! GROEN!

  Vertrektijden bussen
  12:30 uur vanaf de parkeerplaats bij Sportpark de Drift.

  Adres
  De Marke 4, 7933 RB Pesse

  Betalen
  Betaalverzoek gaat via Tikkie. We doen niet aan contact geld bij de bussen!

  Let op (!)
  Na de wedstrijd, ongeacht de uitslag, is er live muziek in de kantine (zanger + DJ). BE THERE!