• Opnieuw ruime overwinning voor JO13-1 in de beker

  Op dinsdagavond moesten onze jongens en Roos aantreden voor een bekerwedstrijd in Stadskanaal. Het was een heerlijk weertje langs de lijn. Ondanks dat het voor de vaders en moeders een gerace was om na het werk op tijd te komen, waren we met grote getale aanwezig. Hoe later het werd, hoe meer ouders aan kwamen waaien om naar het spel van Borger te kijken.

  De 1e helft
  Het was dan ook de moeite waard. Het eerste doelpunt viel al in de 3e minuut. Mels scoorde. Niet veel later was er even hectiek. Casper kreeg een knal tegen zijn hoofd aan, maar hij stond snel weer op. Het spel van Borger was echt teamspel. Tim kreeg een mooie bal aangespeeld, maar scoren lukte net niet. Roos deed ook een poging en scoorde de 2-0. In de 14e minuut werd er nog een schot gedaan op het doel van Stadskanaal, maar die ging er net niet in.
  In de 21-ste minuut scoorde Mels de 3-0. En de 4-0 werd weer door Mels gescoord, de 29-ste minuut.

  De 2e helft
  De eerste helft was Borger al met overmacht aan het spelen. In de tweede helft deed Borger er nog een schepje boven op! In de 8-ste minuut van de tweede helft werd er alweer mooi gecombineerd gespeeld naar het goede doel. Helaas werd dit nog geen doelpunt, maar het was wel een voorbereiding op wat nog zou volgen: Jeroen scoort in de 11-de minuut van de 2e helft (5-0), mooie paas van Mels, Jeroen scoort (6-0), Wouter scoort (7-0). Het verslag wordt nu wel een beetje saai, maar ik moet toch verder. Sirius scoort de 8-0. Casper met links, de 9-0 en ten slotte maakt Mels het af (10-0).

  Voor Borger een mooie wedstrijd om het teamgevoel op te bouwen en zelfvertrouwen te verzamelen voor de komende uitdagendere wedstrijden met betere tegenstanders. Op naar de volgende wedstrijd.

  Groetjes Christel Vogelesang, moeder van Casper Klazen.