• De decembermaand is traditioneel een maand van terugblikken, maar ook van vooruit kijken richting het nieuwe jaar. Dat hebben de organisatoren van het Stratenvoetbalfestival in Borger ook gedaan. Tevreden werd er nog één keer teruggeblikt op het succesvolle toernooi op Koningsdag 2017. De conclusie dat het toernooi nog steeds groeipotentie heeft werd al snel getrokken. Dit resulteert dan ook in de bekendmaking dat sportpark de Drift ook op Koningsdag 2018 weer in het teken van stratenvoetbal zal staan!
    Uiteraard zal het organiserend comité de komende maanden meer details over inschrijving en randactiviteiten naar buiten brengen. Houd daarvoor de Week in Week uit en de website van SV Borger in de gaten. U kunt echter nu alvast beginnen met het selecteren van de spelers, die de trots van uw straat op Koningsdag 2018 zullen verdedigen. Benader de sterren en laat hen het toernooi op 27 april 2018 met vette letters in de agenda zetten. Wie weet wordt uw straat of combinatie van aaneengesloten straten wel de opvolger van tweevoudig winnaar de Hoofdstraat/Eeserstraat combinatie.

    Ook voor de niet-voetballers zal het weer een feestje worden. De organisatoren zien het evenement als een festijn voor jong en oud. Goede muzikale begeleiding en leuke activiteiten voor de jongste jeugd zullen niet ontbreken. En dat allemaal op loop- of fietsafstand van de eigen straat. Ook op Koningsdag 2018 hoeft dus niemand het oranjebittertje te laten staan!