• Nieuwe teamindeling Jeugd SV Borger seizoen 2022-2023 (update)

  Beste ouders/verzorgers,

  Onderstaand is de teamindeling voor het komende seizoen (2022-2023) te vinden. Een spannend moment voor jullie èn voor jullie kind(eren). De teamindeling bepaalt namelijk met welke medespelers jullie zoon/dochter zal gaan spelen, wie de trainer is en op welk niveau zij komend seizoen zullen spelen. Dat kan soms voelen als iets dat heel definitief is.

  Ook zal iedereen de teamindeling anders ervaren. Voor de één is het vooral belangrijk om met vrienden te kunnen voetballen, terwijl de ander heel ambitieus is en het maximale uit zichzelf wil halen. Voor iedereen heeft de teamindeling een andere landing.

  Dit alles begrijpen wij heel goed. Daarom gaan wij hier zorgvuldig mee om, wij hebben gedurende het seizoen intensief contact met de trainers, leiders en jeugd coördinatoren om tot een zo goed mogelijke indeling te komen, waarbij iedereen met plezier kan voetballen op zijn/haar eigen niveau.

  Het is echter onvermijdelijk dat sommige kinderen teleurgesteld zullen zijn. Wij willen benadrukken dat de teamindeling een weergave is van onze inschatting van uw zoon/dochter haar huidige niveau. Wanneer uw zoon/dochter teleurgesteld is over de teamindeling, willen jullie hen dan uitleggen dat hun huidige niveau niks zegt over de potentie die zij hebben als voetballer. Wanneer je hard werkt en iets echt graag wilt, dan zul je dat ongetwijfeld bereiken. Ook bij SV Borger.

  Komend seizoen hebben we weer een prachtige groep enthousiaste trainers op alle jeugdteams staan die er alles aan gaan doen om de kinderen te doen groeien als voetballer op zijn/haar niveau gepaard met veel plezier.

  Heeft u en/of uw kind(eren) behoefte aan een nadere uitleg over hoe wij tot de keuze zijn gekomen die we gemaakt hebben t.a.v. de teamindeling, dan kunt u altijd een mail sturen naar tcj@svborger.com en nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

  Laten we met elkaar er weer een fantastisch seizoen van maken!

  #BorgerLeeft!

   Met sportieve groet,

  Technisch Commissie Jeugd

   

  KLIK HIER VOOR DE INDELING (update)