• Nieuwe tassen voor SV Borger zondag 2

  Bij de foto: achterste rij v.l.n.r. Lammertus Schuringa (sponsor Voulon Accountants en Belastingadviseurs), Wim Kuiper (leider), Erik Brussen, Mark Hoving, Remco Keizer, Gert Bijker, Frenk Klasens, Marcel Betten, Klaas Almoes (sponsor Egbert Egberts Fietsen) en Wilbert Kanninga (leider); voorste rij v.l.n.r. René Gerdes, Vincent Wever, Thijs Steenbergen, Bob La Rivière, Robert La Rivière, Maikel Dam, Gijs Klompmaker, Ronald Bulthuis en Daan Hilgenga. Op de foto ontbreken: Gert Vogelzang (leider), Marcel Lammers, Stan Luinge en Gerrit Emmens (sponsor Emmens Consultancy).

  Borger zondag 2 kreeg vlak voor de winterstop de beschikking over nieuwe sporttassen. Deze werden vanuit de bestaande sponsorcontracten beschikbaar gesteld door een drietal trouwe sponsoren. Het gaat om Egbert Egberts Fietsen, Voulon Accountants & Belastingadviseurs en Emmens Consultancy.

  Na een aantal mislukte pogingen slaagde Borger 2 het afgelopen seizoen wel in de missie om kampioen te worden van de reserve 6e klasse. De ploeg komt daarom dit seizoen een klasse hoger uit en opnieuw hebben de groenhemden zich in de titelstrijd weten te mengen. Vlak voor de winterstop kreeg het elftal even een tikje te verwerken toen het topduel tegen Gieten in eigen huis verloren ging. Maar de competitie is nog lang en de tegenstanders zijn nog niet van Borger af! Komend weekend wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd bij FC Assen.

  Wie zijn de sponsoren achter dit team?

  Egbert Egberts Fietsen
  De speciaalzaak op fietsgebied met een historie van meer dan 100 jaar! De collectie is breed en gaat van boodschappenfiets en electro tot aan specifieke custom-build racefietsen. Zes dagen in de week staat de showroom van ruim 500 m2 voor u open!
  Adres: Hoofdstraat 63-A, 9531 AC Emmen
  Tel: 0599 234224
  Mail: info@egbertegberts.nl
  Website: www.egbertegberts.nl

  Voulon Accountants en Belastingadviseurs
  Voulon Accountants en Belastingadviseurs is een klantgerichte partner op het gebied van accountancy en financieel advies. Al jarenlang adviseren de medewerkers van dit bedrijf het midden- en kleinbedrijf in Stadskanaal en wijde omstreken.
  Adres: Liliënthalplein 2, 9501 XP Stadskanaal
  Tel: 0599 612449
  Mail: info@voulonaccountants.nl
  Website: www.voulonaccountants.nl

  Emmens Consultancy
  Emmens Consultancy biedt haar klanten een no-nonsense aanpak van IT-vragstukken waar het gaat over toepassing van Treasury & Vastgoedmanagementsoftware.
  Adres: Nijlande 29, 9452 VA Nijlande
  Tel: 06 83205470
  Mail: info@emmens.nl
  Website: www.emmens.nl