• Nieuwe presentatiepakken voor Borger 1

  Onlangs kreeg de eerste selectie van SV Borger nieuwe presentatiepakken aangeboden van drie gulle sponsoren. Daarmee staat de selectie er voor en na de wedstrijden weer keurig op! Wie zijn deze sponsoren?

  Kwalitaria Van der Laan Borger
  De Kwalitaria in Borger van eigenaar Wim van der Laan is al vele jaren een trouwe sponsor van SV Borger. De sponsoring van de presentatiepakken maakt onderdeel uit van het bestaande sponsorcontract met Kwalitaria.

  Fysiotherapie Rien van Manen
  Fysiotherapie Rien van Manen aan de IJzertijdstraat in Borger is al een flink aantal jaren sponsor van de presentatiepakken van de eerste selectie van SV Borger en onlangs werd het contract voor vier jaar verlengd.

  SNS Bank
  Met Bert Everts van de SNS Bank (met vestigingen in Emmen, Klazienaveen en Coevorden) sloot de club een nieuw contract. De komende vier jaar staat dit bedrijf vermeld op de broeken van de presentatiepakken.

  De sportieve prestaties van de selectie laten dit seizoen nogal te wensen over! Dankzij de nieuwe pakken komt daar binnenkort vast verandering in, wellicht al aanstaande zaterdag wanneer het inhaalduel tegen SVBO op het programma staat. De wedstrijd op sportpark de Drift in Borger begint om 14:30 uur.

  Borger 1 presentatie

  Op de foto staan:
  Achterste rij v.l.n.r. Rien van Manen (sponsor), Bert Everts (sponsor), Rowan Tiktak, Edwin Haandrikman, Melvin Ottens, Wim van der Laan (sponsor).
  Middelste rij v.l.n.r. Christiaan Vos, Patrick Tiesing, Wiljan Vos, Albert Stevens, Mylan Beijering, Menno Herink, Calvin Beijering.
  Voorste rij v.l.n.r. Mark Meinema, Joep Hiddink, Wouter Arends, Björn Everts, Lars Herink, Ruben Fokkens en Matthijs Brink.