• Kerstklaverjassen S.V. Borger op vrijdag 29 december

    Het is alweer december. De Kerstvakantie staat voor de deur. Een tijd van nostalgie en tradities. Zo ook bij SV Borger. De voetbalvereniging kondigt aan dat het traditionele Kerstklaverjastoernooi ook dit jaar weer wordt georganiseerd. Op vrijdag 29 december wordt er in de kantine aan de Drift in Borger zoals elk jaar gespeeld om het officieuze kampioenschap van Borger en omgeving. Naast de titel en de bijbehorende eer worden er ook dit jaar weer overheerlijke vleesprijzen aangeboden door Traiteurslager Manfred Stiekema.

    Voor leden én niet-leden
    U hoeft geen lid van SV Borger te zijn om mee te dingen naar de titel. Houdt u van een gezellige avond en kent u de regels van het edele klaverjasspel? Dan bent u van harte welkom. Het inschrijfgeld (op de avond zelf te voldoen) bedraagt slechts 4 Euro, daar hoeft u het dus niet om te laten. Het eerste boompje zal om 19.30 uur gespeeld worden. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in de gezelligste kantine van Nederland aan de Drift in Borger.

    Gezelligheid gegarandeerd
    Wie wordt de opvolger van Ageeth Kamminga (winnares 2022) als kampioen van Borger & Omstreken? Wie gaat er met een overheerlijke rollade naar huis? We weten het pas als de laatste boom gespeeld is. Wel kunnen we nu al garanderen dat deelname sowieso een ouderwets gezellige avond oplevert. Komt dus allen, jong en oud, op vrijdagavond 29 december naar de Drift!