• Kerstklaverjassen op maandagavond 30 december bij SV Borger

    Op maandag 30 december wordt er in de kantine aan de Drift in Borger geklaverjast. Het jaarlijkse Kerstklaverjastoernooi dat die avond georganiseerd wordt staat bekend als het officieus kampioenschap van Borger en omgeving. Er staat dus een belangrijke titel op het spel. Naast de titel en de bijbehorende eer worden er ook dit jaar overheerlijke vleesprijzen aangeboden door Manfred Stiekema, uw Keurslager in Borger.

    Voor leden Γ©n niet-leden
    U hoeft geen lid van SV Borger te zijn om mee te dingen naar de titel. Houdt u van een gezellige avond en kent u de regels van het edele klaverjasspel? Dan bent u van harte welkom. Het inschrijfgeld (op de avond zelf te voldoen) bedraagt slechts 3 Euro, daar hoeft u het dus niet voor te laten. Het eerste boompje zal om 19.30 uur gespeeld worden. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in de gezellige kantine van de plaatselijke voetbalvereniging aan de Drift in Borger.

    Gezelligheid gegarandeerd
    Misschien gaat u aan het eind van de avond wel met een overheerlijk vleespakket naar huis. Of wellicht wordt u zelfs de nieuwe kampioen? Dat weten we pas na afloop. We kunnen nu echter al garanderen dat deelname sowieso een gezellige avond oplevert! Komt dus allen op maandag 30 december!