• Kaartverkoop jubileumweekend SV Borger start zondag 17 april

  In het weekend van 1 en 2 juli viert S.V. Borger haar 75-jarig jubileum. Inmiddels is het aftellen richting het feest begonnen. A.s. zondag 17 april duurt het nog exact 75 dagen tot de start van de festiviteiten. Op deze symbolische datum begint de voorverkoop voor zowel de jubileum feestavond op zaterdag 2 juli, als voor de verrassingswandeling ‘Borger op Drift’ op vrijdagavond 1 juli. Voor het aanschaffen van de kaarten kunt u vanaf komende zondag terecht op deze website.

  Borger op Drift’ op vrijdagavond 1 juli
  Deelnemers zullen in groepen een wandeling maken over het sportcomplex. Onderweg staan diverse verrassingen op het programma. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muziek en toneel. Maar laat u vooral verrassen! Natuurlijk staat de voetbalvereniging en haar historie centraal. Verwacht niet dat uw stappenteller op tilt zal slaan, de afstanden zijn goed te overzien, het gaat bij deze activiteit om de totale belevenis!

  Locatie: Sportpark de Drift
  Datum: Vrijdag 1 juli 2022
  Starttijden: Om het kwartier tussen 18.00 en 20.15 uur (u koopt een kaart voor een bepaalde starttijd)
  Ticketkosten p.p.: €5,-

  Jubileumfeest op zaterdagavond 2 juli
  Op de zaterdagavond staat het klapstuk van het jubileum op het programma. In de feesttent op ons sportpark hopen we vele leden en oud-leden van onze club te mogen ontvangen om er gezamenlijk een overweldigend (reünie)feest van te maken. Aan de muziek zal het niet liggen. De fantastische coverband Xclusive staat op het podium. Xclusive blaast vol energie en enthousiasme het dak er af. De band wordt alom geprezen vanwege zijn veelzijdigheid, muzikaliteit, repertoirekeuze, het goede geluid en ga zo nog maar even door. Niet voor niets behoort Xclusive tot de top van de Nederlandse party- en coverbands!

  Locatie: Sportpark de Drift
  Datum: Zaterdag 2 juli 2022
  Starttijd: 20.00 uur
  Ticketkosten p.p.: €10,- (earlybird tot 6 juni)
  Meer info Xclusive: www.xclusive-live.nl

  Zegt het voort!
  SV Borger beschikt niet over een sluitend historisch ledenbestand. De organisatoren roepen een ieder dan ook op om oud-teamgenoten in te lichten en vervolgens te mobiliseren om met elkaar één of meerder activiteiten te gaan bezoeken. Alleen met de hulp van vele (oud-)leden kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk oude bekenden van de vereniging op de hoogte zijn en hopelijk massaal afreizen om er een onvergetelijk jubileum van te maken!

  Overige activiteiten
  Naast de al genoemde avondonderdelen wordt er op zaterdag 2 juli voor de jeugd en voor de senioren nog een voetbalactiviteit georganiseerd. Ook staat er voor sponsoren en bobo’s (in de goede zin van het woord) nog een formele receptie gepland. Voor deze activiteiten hoeven echter geen kaarten aangeschaft te worden. Meer informatie hierover volgt binnenkort.