• Jubileumweekend SV Borger 1 en 2 juli

  Al eerder kondigde voetbalvereniging SV Borger aan dat het 75-jarig jubileumfeest op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli gevierd zal gaan worden. Inmiddels is er meer duidelijk over het programma. De groenwitten komen daarom met een update!

  PROGRAMMA 

  Vrijdagavond 1 juli: Borger op Drift
  Hoewel de festiviteiten zich concentreren op zaterdag 2 juli hebben de organisatoren gemeend om het jubileum al op vrijdagavond af te trappen met een speelse activiteit. Deelnemers zullen in groepen een wandeling maken over het sportcomplex. Onderweg staan diverse verrassingen op het programma. Denk hierbij aan muziek en toneel. Natuurlijk staat de voetbalvereniging en haar historie centraal.

  Zaterdagochtend 2 juli: Jeugdtoernooi
  De zaterdagochtend zal in het teken staan van activiteiten voor de jeugd. Er zal een onderling voetbaltoernooi georganiseerd worden waar alle jeugdspelertjes aan mee kunnen doen. Daarnaast wordt bepaald wie de finalisten worden in de strijd om de latje trap bokaal.

  Zaterdagmiddag 2 juli: Formele receptie voor genodigden
  Bij elk jubileum hoort natuurlijk ook een formeel deel, waarbij genodigden als de KNVB, de gemeente en sponsoren worden uitgenodigd om gezamenlijk een toast uit te brengen op het 75-jarig bestaan van de club. Allen kunnen vervolgens doorstromen richting de voetbalactiviteit in de middag.

  Zaterdagmiddag 2 juli: Voetbalactiviteit
  In de middag zijn de volwassenen aan de beurt voor een activiteit. Hoe en wat precies wordt later bekend gemaakt, maar het is de bedoeling om meerdere generaties nog één keer te laten schitteren op het hoofdveld. Hierbij hopen we natuurlijk dat het ook langs de lijn een feest der herkenning gaat worden.

  Zaterdagavond 2 juli: Feestavond
  Na het voetballen en ongetwijfeld een gezellige derde helft staat het klapstuk van het jubileum op het programma, namelijk een feestavond met de populaire coverband Xclusive op het podium. Dit is het moment om bij te praten, te dansen en te feesten met (oud-)clubgenoten. We dromen van een geweldige reünie met vrienden en bekenden van vroeger!

  KAARTVERKOOP
  In elk geval voor de activiteit op vrijdag- en die op zaterdagavond zullen vooraf kaarten in de verkoop worden gebracht. Zo weet de organisatie hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Hoe dit precies in z’n werk zal gaan wordt binnenkort bekend gemaakt.

  UITNODIGINGEN
  Met uitzondering van de formele receptie zal de club geen uitnodigingen versturen naar oud-leden. De reden hiervoor is simpel. We beschikken helaas niet over een sluitend historisch ledenbestand en al helemaal niet over de actuele contactgegevens van alle oud-leden. We hopen dat onze berichtgeving gretig wordt gedeeld onder oude vrienden en bekenden, zodat het een feest wordt waar vele generaties uit de 75-jarige geschiedenis van onze club zullen samenkomen!