• Jubileumboek S.V. Borger een mooi Sinterklaascadeau!

  Of voor onder de Kerstboom

  Voetbalvereniging S.V. Borger vierde dit jaar het 75-jarig jubileum. Het werd een fantastisch weekend! Een feest der herkenning, zo werd het door de organisatoren omschreven. Onderdeel van de jubileumviering was het uitbrengen van een boek met verhalen over de 75-jarige geschiedenis van de voetbalvereniging. Een schitterend collectors-item! Er zijn nog een aantal exemplaren over. Een ieder kan ze nu bestellen. Leuk voor u zelf, of om cadeau te geven! Bestel bij de club, dan zorgen zij er in samenwerking met Sinterklaas voor dat ze op tijd voor pakjesavond bij u bezorgd worden.

  Ons Sportleven
  ‘Verhalen over ons Sportleven’ dat is de ondertitel van het door de jubilerende voetbalvereniging samengestelde boek over de 75-jarige historie van de club. De iets oudere clubmensen herkennen deze ondertitel als de naam van het sportkrantje dat de vereniging jaren lang uitgaf. Inmiddels is deze alweer lange tijd vervangen door een website en andere sociale media. Een tweede reden voor het gebruik van deze ondertitel heeft te maken met de inhoud van het boek. “We hebben niet de illusie dat we de hele geschiedenis van de club in kaart hebben gebracht. Dat was ook niet de intentie. We hebben verhalen uit de verschillende periodes opgetekend. Verhalen dus over ons sportleven. Waarbij ‘ons’ natuurlijk staat voor S.V. Borger”, aldus Erwin Beukema, één van de schrijvers van het boekwerk.

  In de schoen of onder de Kerstboom
  De opzet is gelukt. Velen schaften het boekwerk al rond de jubileumviering aan. De reacties waren louter positief. Beukema hierover: “Het alleen al bladeren door het boek voelde door de vele foto’s als een ware ‘trip down memory lane, zo vertelde een oud-lid van de vereniging mij. En ook de verhalen die we opgetekend hebben werden enthousiast ontvangen. Meerderen gaven aan het boek in één ruk uitgelezen te hebben. Een mooier compliment konden wij als schrijvers natuurlijk niet krijgen.” De clubman zou het daarom zonde vinden als de restpartij blijft liggen. “Het jubileum werd kort voor de zomervakantie gevierd. Dat is vaak een periode waarin men boeken aanschaft voor op het strand of op de camping. Daarna kakte de verkoop in. En we hebben nog een stapel over. Met Sinterklaas weer in het land en de Kerst in aantocht leek het ons een mooie gelegenheid om het boek nog een keer onder de aandacht te brengen. Het boek zal immers zeker niet misstaan in de schoen, of onder de Kerstboom.

  Bestellen
  De boeken kosten 15 Euro per stuk. Wilt u het boek ontvangen, bestel het dan via de bestelmodule (Klik hier). U voert daar uw adresgegevens in en u kunt direct betalen. De club zorgt vervolgens voor de bezorging aan huis. Mocht u het liever persoonlijk regelen, bel of app dan even met Alle Oldenbeuving (tel: 06-31671290). Hij regelt het graag.