• Jouw comeback bij S.V. Borger

  Misschien is het al tien jaar geleden, misschien ben je net verhuisd. Maar jouw tijd is aangebroken. Jij kunt weer plezier hebben van voetballen en alles eromheen. S.V. Borger organiseert speciaal voor jou, jouw eigen comeback. Natuurlijk is dat spannend en even aanvoelen, maar als het een beetje begint te kriebelen terwijl je dit leest, dan moet je jezelf die kans gunnen! Wat is de kans?

  Rustig wennen
  Drie trainingsavonden in mei op woensdag 15, 22 en 29 mei bieden jou de mogelijkheid het te ervaren. Ook als je amper hebt gevoetbald of wanneer je alleen in je jonge jaren hebt gejongleerd met een bal, dan is dit je kans. Voetbal is een machtig mooi spel, maar vooral het delen en uitdelen daarom heen is wat je nieuwe energie kan geven. Voetbalhumor waar je van moet schuddebuiken, derde helften waarin je even alles opzijzet of gewoon de bal aan je voet over een dauwend voetbalveld. Voetbal als ultieme ontspanning.

  Kosten-Baten-Analyse
  Een paar avonduurtjes op het trainingsveld, wat lichte ongemakken op de donderdag erna, meer gaat het je niet kosten. Hooguit een kleine bijdrage aan de borrel of een investering in een gehaktbal omdat je die wel hebt verdiend. Maar voor de rest is alles gratis. Wat wij jou bieden is een relaxte serie trainingen die in teken staan van balgevoel, voetbalplezier en teamgeest. Je ontmoet veel van onze funklassers, je krijgt een goed beeld van de vereniging en je zit nergens aan vast. Natuurlijk hopen we erop dat je na de zomer zou willen aansluiten bij één van onze funklasse-teams of dat je al eerder met ons meegaat op Schoffelstage (Deelgenoot zijn van een team tijdens het befaamde Schoffeltoernooi), maar we willen je vooral het voetbalgevoel teruggeven. De keuze daarna is aan jou.

  Make your comeback real!
  Jouw comeback vraagt om een serieuze aanpak. Dus meld je aan via https://forms.gle/pYGiDb2c1Jj4ujoh7 en wij regelen de rest! Als je echt niet anders kunt dan je lastminute opgeven, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Maar laten we gelijk maar eerlijk zijn, dan sta je wel met 1-0 achter.