• Komende zaterdag staat eindelijk de eerste competitiewedstrijd na de winterstop weer op het programma voor Jong Borger. In eigen huis, ijs en weder dienende, spelen de groenhemden tegen Wildervank 2.

    Een wedstrijd die wegens corona aan de zijde van Wildervank in november werd afgelast. En zo ver moeten we ook alweer terug voor de laatste competitiewedstrijd. Op 20 november speelde Jong Borger de laatste competitiewedstrijd, destijds werd er met 0-3 gewonnen van SC Angelslo 2. In de eerste seizoenshelft speelde Jong Borger zeven wedstrijden waarvan het er vier wist te winnen, er twee gelijkspeelde en er een verloor. Het leverde een derde plek op achter Hoogeveen 2 en De Weide 3. Een eerste seizoenshelft waarover men best tevreden mag zijn, al is er altijd genoeg ruimte voor verbetering.

    Het voetbal kende dus een vroege winterstop. Een winterstop waarin een groot deel van de selectie mee was op trainingskamp naar Albufeira, waar getraind en gespeeld werd. En waar ook weer de Algarve Cup werd gewonnen. Daarnaast speelde Jong Borger nog twee keer tegen het eerste elftal. Met een 0-0 als resultaat en een 2-1 nederlaag in de laatste minuut, waren ook dat goede resultaten te noemen. Met een beetje meer fortuin en het afmaken van de kansen hadden beide wedstrijden ook zo maar gewonnen kunnen worden. Jong Borger lijkt dan ook klaar voor de start van de tweede seizoenshelft te zijn en hoopt de goede lijn van de eerste seizoenshelft te kunnen doortrekken. Te beginnen aanstaande zaterdag thuis tegen Wildervank 2. Aftrap is om 14:30 uur op sportpark De Drift. U bent welkom om de talenten te aanschouwen!