• Jong Borger bekert simpel verder na dubbele cijfers tegen VCG 2

    Jong Borger heeft zich simpel voor de volgende bekerronde geplaatst ten koste van VCG 2. De groenhemden waren duidelijk een maatje te groot en wonnen met 10-0.

    Dat de bezoekers een zware wedstrijd tegemoet gingen werd na een minuut spelen al duidelijk. Borger scoorde direct via Ruben de Valk. Het bleek een opmaat naar meer en na een kwartier spelen was de wedstrijd al feitelijk beslist met een 3-0 tussenstand. Borger kreeg slechts een kans tegen gedurende de wedstrijd, welke werd gepakt door doelman Max Speelman die verder een zeer rustige middag beleefde. Voor de pauze werd er nogmaals twee keer gescoord en stond het 5-0. Robert-Jan Oving en Benjamin Mazeau scoorden beiden tweemaal.

    Na de pauze trof Borger opnieuw snel tweemaal doel via Mazeau, waardoor het na een dikke vijftig minuten spelen al 7-0 stond. De thuisploeg was nog niet helemaal verzadigd en ging op zoek naar de dubbele cijfers. Die zouden er uiteindelijk ook komen, nadat Kevin Fokkens en De Valk al voor de 8-0 en 9-0 hadden gezorgd. In de slotminuten viel de 10-0 nog via Dylan Berghuis.

    Borger, dat deze middag een paar maten te groot bleek voor VCG, kan zich opmaken voor de volgende bekerronde. Komende zaterdag wordt de competitie hervat, dan speelt Jong Borger om 14:30 uur thuis tegen Fit Boys 2.