• Johannes Klaassens overleden

    - IN MEMORIAM -

    Op zondag 4 oktober is op 87-jarige leeftijd overleden ons lid van verdienste Johannes Klaassens. De laatste jaren waren moeilijk te noemen in verband met zijn afnemende gezondheid.

    Maar liefst 31 jaar lang vervulde Johannes de functie van elftalleider. Hij stond bekend als een man met voetbalvisie en een ongekend oog voor het herkennen van talent. Johannes stamt nog uit de tijd van het papieren wedstrijdformulier en dat waren kunstwerken op zich. In juni 2012 nam het clubicoon afscheid en dat deed hij in stijl. Zijn team (Zondag 2) verraste iedereen met het winnen van het Schoffeltoernooi en aan het eind van de dag mocht hij onder luid applaus en met vochtige ogen de beker in ontvangst nemen. Later dat jaar werd Johannes benoemd tot ‘lid van verdienste’ van SV Borger.

    Zijn gezondheid nam de laatste jaren verder af en afgelopen zondag overleed hij. Op de rouwkaart vinden we de treffende woorden “Na een leven dat getekend werd door eenvoud, goedheid, zorgzaamheid, eerlijkheid en liefde is overleden Johannes Klaassens”.

    We wensen zijn naaste familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies!