• JO19-1 uitgeschakeld in bekertoernooi

    Afgelopen zaterdag speelden we onze laatste bekerwedstrijd tegen Achilles 1894 JO19-1 uitkomend in de 4e divisie. De winnaar van deze wedstrijd werd poulewinnaar. We waren mooi op tijd in Assen…maar helaas geen kledingtas. Moeder van Twan moest deze nu nabrengen. Tijdens de pasjescontrole deed de scheids moeilijk over Tim zijn foto. Gelukkig kon hij de scheids overtuigen met een kopie van zijn ID-bewijs zodat hij toch mocht spelen.

    De wedstrijd begon met een minuut stilte ter gedachtenis van het overlijden van twee spelers van Buinen.
    Vanaf de aftrap was Achilles 1894 veel aan de bal en zakte Borger terug. Alleen Achilles 1894 kreeg in het begin weinig kansen. Ondanks dat Borger weinig de bal kreeg kwam Ruben na een lange bal 1 op 1 met de keeper en werd neergehaald in het strafschopgebied. Helaas werd de penalty door Borger gemist. Even later krijgt Achilles 1894 een penalty na een lichte schouderduw. Deze wordt benut en Achilles 1894 komt op een 1-0 voorsprong. Een paar minuten daarna krijgt Achilles 1894 weer een penalty van de scheidsrechter en benut ook deze penalty. Na 30 minuten spelen komt Borger met 10 man te staan door een 2e gele kaart voor Floris.

    Na de rust was het spelbeeld precies hetzelfde. Achilles 1894 met de bal en Borger die inzakt en soms met een lange bal eruit probeert te komen. In de 2e helft kon Borger niet meer standhouden en vlogen de goals om de oren. Borger kreeg bij een 3-0 achterstand nog een grote kans via Ruben maar zijn schot gaat naast. Uiteindelijk werd het 6-0 voor Achilles 1894.

    Volgende week begint de competitie met een uitwedstrijd tegen Musselkanaal JO19-1 aanvang: 14:30 uur.