• JO17-1 wint oefenduel van Raptim

  Zaterdag 3 februari om 09:00 uur stond er een oefenduel op het programma tegen Raptim JO17-1. Het duel werd gespeeld op kunstgras in Hoogeveen met als scheidsrechter Yvo Scheringa.

  We begonnen net zoals maandag tegen Musselkanaal heel slap aan deze wedstrijd met als gevolg binnen een minuut de eerste tegengoal van de wedstrijd. Na de tegengoal werden we wakker. Een corner getrapt door Floris komt via via bij Kevin die het overzicht houd en Thimo die heel rustig blijft en de bal binnen mag schuiven, 1-1.
  Borger was meer in de aanval en kreeg ook een grote kans met Floris door een goede voorzet van Bob. Even later komt Floris in balbezit en dribbelt tussen drie man van Raptim door waardoor hij 1 op 1 met de keeper komt maar Floris houdt keurig het overzicht op Bob die hem alleen nog maar hoeft binnen te lopen, 1-2.

  Borger begon met een paar wijzigingen aan de tweede helft. Borger was sterker en beloonde zichzelf door te scoren. Robert-Jan kreeg de bal rond de zestien en schoot rechts onderin raak, 1-3. Raptim kreeg ook nog een kans maar de bal ging naast.
  Borger zocht de aanval weer met een goede dribbel van Thimo die er uiteindelijk een corner uit haalde. Uit die corner kwam de bal uit een kopduel voor Floris zijn voeten die besloot de 1-4 maar te maken. Toen was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld maar Borger ging gewoon door. Een pass van Twan in de diepte bij Robert-Jan die 1 op 1 met de keeper komt, rustig blijft en hij maakt zijn tweede, 1-5.
  Borger JO17-1 kent dus een goede voorbereiding op de tweede seizoenshelft door met 1-3 te winnen van Musselkanaal en 1-5 te winnen van Raptim.

  De volgende wedstrijd is tegen Gomos JO17-1 om 14:00 uur in Veenhuizen.

  Robert-Jan.