• JO13-1 wint bekerduel in Pekela met dubbele cijfers

    Vandaag hadden we onze eerste wedstrijd in de beker tegen Noordster. Het vertrek was om 12 uur en de wedstrijd begon om 13:15. Nadat iedereen een shirtnummer had bemachtigd en tape om had voor het grote tenue konden we beginnen met de warming-up.
    Toen de wedstrijd begon was het binnen 1 minuut al 0-1 door een goal van Jeroen. 5 minuten daarna werd het 0-2 door debutant Mels. Na een kwartier spelen tikte Wouter binnen op een voorzet van Mels. Daarna kwam stofzuiger Rens in actie door een nuttige overtreding te maken om de counter eruit te halen. De 0-4 kwam van Mels. De keeper van Noordster liet bij de 0-5 van Mels de bal uit zijn handen glippen. De 0-6 kwam daarna van Roos en de 0-7 van Jeroen.

    RUST

    Het eerste doelpunt na rust kwam van Roos 0-8. De 0-9 kwam van Sirius die de bal in het lege doel kon tikken door een schot van Mels. Ook de 0-10 en de 0-11 kwamen op naam van Sirius. De 0-12 kwam door een afstandsschot van Mels. De laatste 2 goals kwamen allebei van Roos waardoor de stand 0-14 werd. De keeper en de verdediging wisten de nul te houden. De eerste bekerwedstrijd eindigde in een dikke overwinning voor Borger JO13-1.

    Groetjes Jeroen.