• JEUGDSPONSOREN GEZOCHT!

  SV Borger leeft! Ergens wel bijzonder dat onze inmiddels vertrouwde slogan na de Corona-periode nog steeds meer dan op waarheid berust. Onze leden zijn ons vrijwel allemaal trouw gebleven en nog steeds melden jongens en meisjes zich aan om onderdeel van onze mooie club te worden. We hebben de grootste jeugdopleiding van de regio. Dit laatste zeggen we met gepaste trots. Het gaat immers niet vanzelf. We beschikken over een enorm enthousiast team van jeugdleiders en jeugdtrainers. Zij zijn het die ook tijdens de voetballoze periode steeds weer klaar stonden om allerlei activiteiten te organiseren. Alles om onze jeugd te vermaken én zich zowel als mens als voetbaltechnisch te blijven ontwikkelen. Geen wonder dat zovelen bij ons willen horen!

  Wordt u als ondernemer ook onderdeel van onze club?
  We verwachten eindelijk weer een volledige competitie te kunnen spelen. Elke zaterdag zal het op ons sportpark aan de Drift weer wemelen van de jongens en meisjes in ons prachtige groenwitte tenue. Voor een aantal teams zijn we nog op zoek naar sponsoren. Denk hierbij aan shirtsponsoring, trainingspakken, of bijvoorbeeld sporttassen. We zijn op zoek naar ondernemers die zich willen verbinden aan onze levendige club. Mooiere exposure dan een enthousiast jeugdteam dat met uw bedrijfsnaam op de borst of op de rug over het veld heen dartelt is immers bijna niet voor te stellen.

  Enthousiast geworden?
  Aan het enthousiasme van onze jeugd zal het niet liggen. We kunnen ons voorstellen dat u als ondernemer al bijna net zo enthousiast bent geworden. In dat geval vragen we u contact op te nemen met onze sponsorcommissie. Wij gaan heel graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Zo kunnen wij u waar gewenst maatwerk leveren. De prijzen voor kledingsponsoring variëren sterk en hangen mede af van het team dat wordt ondersteund.

  U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar sponsoring@svborger.com 

  Meer informatie over onze overige sponsormogelijkheden vindt u op:  www.svborger.com/sponsormogelijkheden.