• In memoriam: Roos Marissen

    Op zondagmiddag 19 mei bereikte ons het intens trieste bericht dat Roos Marissen is overleden. Roos was decennialang samen met echtgenoot Henk sponsor van onze club, als eigenaren van bakkerij ’t Aole Ambacht in ons dorp. De band tussen club en de familie gaat echter veel verder dan dat. Naast haar werk in de bakkerij stond Roos met regelmaat op de Drift achter de bar. Ook stond ze ontelbare malen langs de kant van het veld om haar S.V. Borger aan te moedigen. Vanzelfsprekend in de jaren dat Henk nog voetbalde en later toen zoon Ties het schopte tot ons eerste elftal. Maar ook daarna bleef Roos samen met Henk komen. Altijd met de karakteristieke vrolijke lach op haar gezicht. Het nakeuvelen na de wedstrijd mocht natuurlijk niet ontbreken. Optimaal genietend met vrienden en bekenden aan de stamtafel in onze kantine. Zo zullen we Roos blijven herinneren.

    Ook tijdens haar ziekte bleef ze onze club trouw. Zo was ze afgelopen december zoals altijd gewoon van de partij tijdens het traditionele kerstklaverjassen. Op onze Facebookpagina kwam er nog steeds met regelmaat een duimpje of een succeswens van Roos voorbij. Wij hebben dat enorm gewaardeerd. Tijdens onze busrit na het behalen van het kampioenschap zijn we afgelopen zaterdag nog langs het huis van Roos en Henk gereden. De spelersgroep besloot daar spontaan om deze vriendin van de club toe te zingen. Een dag later is Roos overleden. Wrang. Maar tegelijkertijd mooi dat we haar achteraf bezien op deze manier een laatste saluut hebben kunnen brengen.

    In gedachten zijn we bij Henk, Ties en Marianne, Sanne en Arjen (Noan en Nivèn), de overige familieleden en de vele vrienden. We wensen hen heel veel sterkte, moed en kracht om dit verlies te kunnen dragen.

    Bestuur en leden S.V. Borger.