• IN MEMORIAM Geert Warring

    Op dinsdag 4 januari ontvingen wij het droevige bericht dat ons erelid Geert Warring op 85-jarige leeftijd is overleden.

    Geert was tot het begin van deze eeuw één van de gezichtsbepalende mensen binnen onze vereniging. Tientallen jaren was hij secretaris van de toenmalige zondagtak van SV Borger. Zijn betrokkenheid ging echter veel verder dan zijn bestuursfunctie. Als vrijwilliger was niets te gek en als fanatiek supporter miste hij vrijwel geen enkele wedstrijd op de zondagmiddag. Na afloop genoot hij vervolgens van de gezelligheid in onze kantine. Voor zijn verdiensten werd Geert in 1996 geëerd als Lid van Verdienste van de KNVB. In 2002 volgde het erelidmaatschap van SV Borger. Veelzeggend, want daar zijn er maar weinig van. Hij was er dan ook trots op, zonder zichzelf op de borst te kloppen.

    De laatste jaren zagen we Geert niet meer op het voetbalveld. De overstap naar de zaterdagmiddag heeft hij niet meer gemaakt. Hij zal ongetwijfeld trots zijn geweest op zijn zoon Gert, toen die vorig jaar ons nieuwe clublied schreef. Een groenwit hart heeft hij als Borgerder immers altijd gehouden. Dat hart is nu gestopt met kloppen. We blijven Geert herinneren als één van de échte clubmannen uit de historie van onze vereniging, maar vooral als een buitengewoon prettig mens in de omgang.

    In gedachten zijn we bij de familie. We wensen Grietje, Henk, Gert en Marika, de kleinkinderen en overige nabestaanden heel veel sterkte om dit verlies te kunnen dragen.

    Bestuur en leden S.V. Borger.