• Een paar weken geleden werd het tweede zaterdagelftal van SV Borger voorzien van nieuwe voetbaltassen. Reint-Jan en Dina Vos van sponsor Het Voshuys reikten voorafgaand aan het thuisduel met Drenthina 4 de tassen uit. Zij werden vorig jaar pakketsponsor bij SV Borger en de tassen maken onderdeel uit van het pakket.

  "Aan het materiaal kan het nu niet meer liggen, het team staat er keurig op dit seizoen!" zegt elftalleider Gert Vogelzang. Samen met nieuwe trainer Mark Hoving hoopt hij dat het team nog wat progressie kan boeken dit seizoen. "De start van het seizoen was qua resultaten teleurstellend te noemen. Maar goed, we zitten nog niet eens op de helft van de competitie en de 7-1 overwinning van vorige week op het hooggeplaatste SVBO 2 was in ieder geval een mooie opsteker."

  Het technische beleid van de club is erop gericht om het tweede elftal de komende jaren op een hoger niveau te krijgen. Het elftal moet bovendien een kweekvijver worden waarin jonge talenten, voor wie de stap vanuit de jeugd naar het 1e elftal wellicht nog te groot is, zich kunnen ontwikkelen. Daarom werd ook oud 1e elftalspeler Mark Hoving aangesteld als trainer aan het begin van dit seizoen. "Als ik zie wat er nu allemaal in de oudste jeugd loopt dan zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet. Ik wil er graag aan bijdragen om deze jongens de kneepjes van het seniorenvoetbal bij te brengen en hen klaar te stomen voor een rol in het eerste elftal." aldus de gretige trainer.

  De sponsorcommissie en het bestuur van SV Borger zijn blij met Het Voshuys als nieuwe pakketsponsor. Als blijk van dank ontving de sponsor van de club een bosje bloemen.

  Het Voshuys
  In het hartje van Drenthe, te midden van bos en water, ligt het luxe Voshuys. Een nieuw gebouwde boerderij die alle luxe biedt die je maar kunt wensen. De groepsaccommodatie is vooral geschikt voor een verblijf met familie en vrienden, maar ook de zorg- en zakelijke markt kunnen er terecht.

  Het Voshuys bestaat uit twee gedeeltes, Bos en Meer, die respectievelijk 12 en 18 personen kunnen ontvangen. Ook kan het hele Voshuys worden gehuurd voor 30 personen. Het Voshuys heeft in totaal 13 slaapkamers met privé sanitair.
  Heeft u vragen over de beschikbaarheid van de accommodaties of wilt u reserveren?
  Neem dan contact op met de familie Vos.

  Familie Vos
  Ellertsweg 6
  9535 TA Ellertshaar
  Tel: 0599 637197
  Mail: info@voshuys.nl