• ‘Herinrichting sportpark de Drift’ - Nieuwsbericht 1 augustus 2019

  Beste leden van SV Borger,

  Het is nog vakantietijd maar toch willen we jullie even bijpraten over de herinrichting van ons sportpark. Wellicht hebben jullie in de afgelopen weken een kijkje genomen op ‘de Drift’. Mocht dat niet het geval zijn, bovenaan deze nieuwsbrief staat een luchtfoto van onze velden, de foto is gemaakt op maandag 22 juli.

  Het hoofdveld, veld 2 en het trainingsveld (de voorste drie velden dus) zijn ingezaaid in de week van 17 juni en zouden bij de start van de competitie (21 september) speelklaar moeten zijn. Deze mogen voor die tijd absoluut niet worden betreden. De achterste twee velden zijn pas 17 juli ingezaaid en zullen dus ook later speelklaar zijn. Na de bouwvak zullen de hekwerken, reclameborden, doelen, dugouts, lichtmasten e.d. geplaatst worden.

  De trainingen die voor een aantal teams al in augustus beginnen daarvoor zijn beschikbaar de voormalige jeugdveldjes (richting kanaal) of de strook helemaal achterop het terrein (het voormalige "2e trainingsveld" en de strook ernaast. Voor alle zekerheid wordt er op het terrein van de voormalige jeugdveldjes eind augustus een groot speelveld uitgezet. Dit past allemaal net en dan kunnen daar eventueel wedstrijden worden afgewerkt.

  We zullen proberen om de "thuis" ingeplande bekerwedstrijden om te zetten naar uitwedstrijden. Geen ideale situatie, maar we moeten ons op deze wijze nog even redden.

  Ook in ons clubgebouw was en is er in deze zomerperiode volop activiteit. Vanuit de ‘Vrienden van SV Borger’ worden de toiletgroepen vernieuwd, dit project zal de komende weken worden afgerond. En daarnaast is kleedkamer 6 door een gedeelte van de 1e selectie opgeknapt en gemoderniseerd. De foto’s op de sociale media zien er veelbelovend uit!

  Bestuur SV Borger.