• GoPro-camera voor S.V. Borger

  S.V Borger heeft sinds kort de beschikking over een GoPro-camera. Deze kan gebruikt worden om activiteiten binnen de vereniging op film en foto vast te leggen. Het biedt het Social Media team nog meer mogelijkheden om onze leden en de buitenwereld via Facebook, Instagram en Twitter mee te laten genieten van al het moois wat onze levendige voetbalclub te bieden heeft. Het team kan echter niet overal zelf bij aanwezig zijn. Daarom kan de GoPro bij club-activiteiten vanaf nu ook beschikbaar gesteld worden aan overige leden, die de opgenomen beelden vervolgens kunnen overdragen aan het Social Media Team.

  Wat is een GoPro?
  Een GoPro is een multifunctionele camera, waar je foto’s mee kan maken, maar ook mee kan filmen. De GoPro is bestand tegen extreme omstandigheden op het gebied van beweging, weer en water. De camera is stevig, waterproof, bestand tegen koude temperaturen en kan dus wel tegen een stootje. Als je de camera monteert aan je lijf, kan je gemakkelijk, met één druk op de knop, de mooiste foto’s en video’s maken!

  Wanneer gebruik je de GoPro?
  Het Social Media Team kan de GoPro gebruiken bij alle activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden. Na afloop kan er vervolgens een mooie compilatie-video gemaakt worden en getoond worden via onze Social Media kanalen. In het verleden hebben we op ons Instagram-account geregeld aan een team gevraagd beelden van de wedstrijddag te maken, als zijnde een ‘take-over’ van ons Insta-profiel. Het leverde telkens een mooi inkijkje en veel complimenten op. Nu we de beschikking hebben over de GoPro, hebben we de mogelijkheid om deze hierbij tijdelijk aan het betreffende team ter beschikking te stellen. Denk verder ook aan kampioenschappen, waarbij het natuurlijk fantastisch is als de rit op de platte kar, of het feestje in de kleedkamer, op beeld wordt vastgelegd. Een blijvende herinnering voor alle betrokkenen én mooie promotie voor S.V. Borger.

  Hoe kan ik de GoPro lenen?
  De GoPro wordt beheerd door het Social Media team en zal dan ook niet op een voor ieder toegankelijke plaats bewaard worden. Daarvoor is het apparaat simpelweg te kostbaar. Wanneer je de GoPro voor een activiteit van jouw team wilt gebruiken, dan kan de trainer/leider van het team uiterlijk een week van te voren contact opnemen met het Social Media Team, door te bellen of appen met Joep Hiddink (tel: 06 – 575 856 88). Gezamenlijk kan vervolgens de overdracht geregeld worden.
  Bij de overdracht wordt de leider gevraagd een bruikleenovereenkomst te ondertekenen. Dit is vooral ter bewustwording om zorgvuldig met het apparaat om te gaan. De GoPro kan weliswaar tegen een schokje, dus we verwachten geen problemen, maar wanneer het door eigen schuld wordt beschadigd, of verloren, dan is de lener natuurlijk wel verantwoordelijk voor het vergoeden van de aanschafwaarde. Een voorbeeld van de bruikleenovereenkomst vind je in de bijlage bij dit bericht.

  Het Social Media Team
  Het Social Media Team wordt op dit moment gevormd door: Mark Meinema (Facebook), Joep Hiddink (Instagram) en Erwin Beukema (Twitter). Zij worden bijgestaan door de vaste clubfotografen, diverse vormgevers en een aantal trouwe tipgevers. Waarvoor dank!

  Voor het lenen van de GoPro is een bruikleenovereenkomst opgesteld. Klik hier om de overeenkomst te bekijken.

  Het Social Media Team S.V. Borger
  #BorgerLeeft