• Geef je op voor de 8e editie van de SV Borger pubquiz!

    Op zaterdagavond 16 november a.s. organiseert SV Borger de achtste editie van de pubquiz voor leden en niet-leden van de voetbalvereniging. De inschrijving is inmiddels begonnen. Ook u kunt meedoen! Het enige wat u hoeft te doen is een aantal gezellige teamgenoten vinden en een whatsapp-bericht sturen naar de organisatie. U krijgt er een gezellige avond vol algemene quizvragen voor terug. Wees er snel bij, want vol = vol!

    Divers deelnemersveld
    De organisatoren hopen opnieuw op een divers deelnemersveld. Het roept bijvoorbeeld de ouders van jeugdteams op om samen het elftal van hun zoon of dochter te vertegenwoordigen. Het is immers een mooie gelegenheid om elkaar eens te treffen in een andere hoedanigheid dan als supporter langs de lijn. Ook de supporters van de voetbalvereniging zijn van harte welkom om een team samen te stellen en wat denkt u van een commissieteam, een sponsorteam of natuurlijk afvaardigingen van seniorenteams? Iedereen is welkom! De link met de voetbalvereniging is niet nodig. Vriendenclubjes, buurtgenoten, collega’s geef je gewoon met elkaar op!

    Aanmelden
    De 6e editie van de SV Borger pubquiz wordt gehouden op zaterdagavond 16 november. We starten om 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur) in de kantine aan de Drift. Om de kosten te dekken wordt van elk team 10 Euro inschrijfgeld gevraagd (op de avond zelf te voldoen). Er wordt gezorgd voor lekkere hapjes tussendoor, de drankjes zijn voor eigen rekening. 
U kunt uw team van maximaal vijf personen aanmelden bij Erwin Beukema, lid van de PR-commissie van SV Borger, door een app’je te sturen naar: 06 – 22 53 29 80. Vergeet niet uw naam en de teamnaam te vermelden. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst geaccepteerd, vol = vol! De ervaring leert dat het snel kan gaan!