• Gediplomeerde jeugdtrainers bij SV Borger

    In de afgelopen maanden hebben een aantal enthousiaste jeugdtrainers van SV Borger de officiële KNVB cursus Jeugdvoetbal Trainer Coach gevolgd. Deze cursus, onder leiding van KNVB docent Bert Scholing, is in samenwerking met de KNVB en de Technische Commissie Jeugd van SV Borger ontwikkeld om de jeugdtrainers van voornamelijk de onderbouw van de jeugdafdeling nog meer te scholen in het beginnende voetbaltrainersvak.

    Vorige week vond de afsluitende cursusavond plaats op Sportpark de Drift met een oefenwedstrijd van de plaatselijke JO13-1 tegen Gieten JO13-1. De afsluitende avond stond in het teken van het begeleiden en coachen van deze wedstrijd en uiteraard het analyseren hiervan. Na afloop werd er door Bert Scholing aan de 7 cursisten het certificaat Basismodule Jeugdvoetbal Trainer-Coach uitgereikt. SV Borger is trots op deze groep trainers en deze opleiding sluit ook aan bij de wens van de club om ook bij de jongste jeugd te werken met zoveel mogelijk gediplomeerde trainers.

    Bij de foto: v.l.n.r. Floris Hiddink, Don Iprenburg, Max Speelman, Kasper van 't Klooster, Bert Hummel en KNVB docent Bert Scholing (op de foto ontbreken Maartje Schulte en Nick Haandrikman)