• Zoals gebruikelijk komen bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen al onze teams op de foto. De komende twee weekenden is het weer zover. De foto’s worden gebruikt voor: de presentatiegids, de elftalpagina’s op de website, de voetbal.nl-app en Club-TV in de kantine.

  In de bijlage staat wanneer welk team op de foto komt. We hebben het fotomoment zoveel mogelijk gekoppeld aan de thuiswedstrijden van de teams. In bijna alle gevallen is dit gelukt, voor een aantal teams helaas niet. Voor de wedstrijd van JO19-1 van 3 okt doen we nog een poging om deze naar 14:30u te verplaatsen, dan is het iets rustiger op het sportpark (fotomoment gaat dan naar 13:45u).

  De fotosessie in combinatie met een volledig competitieprogramma en dan ook nog de Coronaregels maakt dat het druk wordt op het sportpark de komende twee zaterdagen. We vragen van de trainers en leiders dan ook om gedisciplineerd om te gaan met de genoemde tijden. En zorg ervoor dat jullie teams op het aangegeven fototijdstip klaar staan in de wedstrijdkleding. Plan het aanvangstijdstip in verband met omkleden bij voorkeur 15 minuten voor het fotomoment! Probeer bij de jongere jeugd de spelers in tenue naar het sportpark te laten komen.

  In verband met de Coronaregels zullen de teams met spelers van 18 jaar en ouder op de foto komen met inachtneming van de anderhalve meter afstand. Dit geldt dus voor de JO19-teams en de senioren. De rest van de teams komt op de klassieke manier op de foto.

  Onze fotografen zijn Alle Oldenbeuving en Gerard Oosterhof.

  Wanneer er spelers zijn die om privacyredenen niet op de teamfoto willen dan verzoeken wij hen of hun ouders dit voor vrijdagavond 25 september 19:00 uur kenbaar te maken bij onze secretaris (mail: secretaris@svborger.com / tel: 06 27279846) en de leider van het team.

  Bestuur SV Borger.

  Klik hier voor de bijlage met het schema (update)