• Fotosessie op 2 en 9 november

  Zoals gebruikelijk komen bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen al onze teams op de foto. Omdat ons sportpark toen nog niet klaar was is de fotosessie iets verlaat maar hij komt er nu toch echt aan. De foto’s worden gebruikt voor: de presentatiegids, de elftalpagina’s op de website, de voetbal.nl-app en Club-TV in de kantine. Onze fotografen zijn Alle Oldenbeuving en Gerard Oosterhof.

  In de bijlage staat wanneer welk team op de foto komt. We hebben het fotomoment zoveel mogelijk gekoppeld aan de thuiswedstrijden van de teams. In bijna alle gevallen is dit gelukt, met uitzondering van ZA2 en VR1. Zij komen voorafgaand aan het vertrek naar hun uitwedstrijd op de foto. Het 45+team is reeds uitgespeeld en komt alleen voor de foto naar het sportpark.

  De fotosessie in combinatie met een volledig competitieprogramma maakt dat het druk wordt op het sportpark de komende twee zaterdagen. We vragen van de trainers en leiders dan ook om gedisciplineerd om te gaan met de genoemde tijden. En zorg ervoor dat jullie teams op het aangegeven fototijdstip klaar staan in de wedstrijdkleding. Plan het aanvangstijdstip in verband met omkleden bij voorkeur 15 minuten voor het fotomoment!

  Wanneer er spelers zijn die om privacyredenen niet op de teamfoto willen dan verzoeken wij hen of hun ouders dit voor vrijdagavond 1 november 19:00 uur kenbaar te maken bij onze secretaris (mail: secretaris@svborger.com / tel: 06 27279846) èn de leider van het team.

  8estuur SV Borger.

  Klik hier voor het schema