• FC Groningen on Tour bij SV Borger werd groot succes!

    Donderdag 6 mei j.l. was FC Groningen op bezoek op bij SV Borger. Op sportpark de Drift werd een heuse FC Groningen on Tour-dag georganiseerd. Onder leiding van gedreven en professionele trainers werd er een dag lang getraind als een echte FC Groningen prof. Het trainingsthema van de dag was passen en aannamen als Tomas Suslov. De dag werd ingedeeld in twee trainingssessies (ochtend en middag), tussen de trainingssessies door was er een sportlunch en een aansluitend een FC Groningen Bingo.

    Het was letterlijk een uitverkocht huis bij SV Borger. Alle 96 beschikbare plaatsen waren bezet. De grote opkomst in combinatie met de aankleding van het sportpark en de vele vrijwilligers die aanwezig waren maakte dat het meer dan een succesvolle ontmoeting werd tussen de Trots van het Noorden en SV Borger.

    SV Borger en FC Groningen willen alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en de geweldige inzet. Zo te zien hebben velen een onvergetelijke dag beleefd en we hopen elkaar weer te zien bij de volgende editie van FC Groningen on Tour bij SV Borger.

    Klik op onderstaande foto voor meer foto's