• Een wedstrijd om snel te vergeten voor JO19-1!

    Afgelopen zaterdag (zaterdag 1 september) stond voor ons de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma tegen ST Rolder Boys/SGO/SVDB JO19-1. Voorafgaand aan deze wedstrijd wisten we al dat het een zware zou gaan worden. Afgelopen winter hadden we namelijk ook al tegen ze gespeeld en dit eindigde in een 9-2 verlies.

    Om 14:30 uur was het dan zover. In een nieuwe formatie met andere spelers trapten we af. De eerste paar minuten ging de wedstrijd aardig gelijk op. Na een aantal aanvallen van Rolder Boys kwam hier uiteindelijk een eind aan toen de 1-0 binnen geschoten werd. Borger was sindsdien de organisatie kwijt en Rolder Boys bleef maar aanvallen. Zo volgden in de eerste helft nog vier doelpunten in het voordeel van Rolder Boys veroorzaakt door veelal zwak ingrijpen of fouten aan onze kant.

    De tweede helft begon weer aardig gelijk op. En er volgde zelfs een doelpunt aan onze kant gemaakt door Gijs Roda. Maar na wat irritaties en vooral ook vermoeidheid aan onze kant werden er in de laatste 20 minuten nog een aantal doelpunten vrij eenvoudig gemaakt door Rolder Boys waardoor de eindstand uitkwam op 11-1. Volgens mij was dit een van de slechtste wedstrijden waaraan ik ooit heb deelgenomen dus hoop ik deze snel te vergeten of er toch nog iets van te leren en ons deze week (zaterdag 8 september) tegen Wildervank te kunnen herpakken.

    Devi van Klinken.