• Drietal najaarskampioenen bij SV Borger  

    In het afgelopen weekend zijn maar liefst drie teams van SV Borger kampioen geworden. Het betreft het mannenteam 45+1, het vrouwenteam VR18+1 en het jeugdteam JO15-1.

    Eerst was het op vrijdagavond de beurt aan de 45+ers van Borger. Hun kampioenschap zat er al een tijdje aan te komen. Twee weken geleden had het al gekund tijdens de speelronde in Gasselternijveen maar toen kwamen de ´oude knarren´ nog één overwinning te kort. Afgelopen vrijdagavond in Buinerveen was het meteen na de eerste wedstrijd al gedaan, de 2-1 overwinning op Buinerveen maakte dat de groenhemden niet meer in te halen waren door naaste belagers Gasselternijveen en VKW.

    Op diezelfde avond kwam de grote verrassing uit Gasselternijveen waar het vrouwenteam VR18+1 ook kampioen wist te worden. De dames waren deze toernooironde niet als koploper ingegaan maar door alle wedstrijden deze avond te winnen lieten ze naaste belagers Buinen en Buinerveen achter zich. Het kampioenschap werd op gepaste wijze gevierd!

    En op zaterdagochtend werd ook de JO15-1 kampioen in de 1e klasse door Zwartemeerse Boys JO15-1 in eigen huis met 4-1 te verslaan. Hierdoor zijn ze niet meer in te halen door naaste belager CEC JO15-1.

    We feliciteren alle spelers en begeleiders met de behaalde kampioenschappen en wensen de teams veel succes in de voorjaarscompetities!