• De Wasdas nieuwe shirtsponsor van SV Borger JO10-1

  Ook het JO10-1 team van SV Borger heeft sinds het afgelopen najaar een nieuwe sponsor. Jamila Hammer van de Wasdas was reeds sponsor bij één van de jeugdteams van SV Borger en met haar kwam de sponsorcommissie van de club overeen om ook de JO10-1 te gaan sponsoren de komende jaren.

  Of het door de nieuwe tenues kwam is niet bekend maar zowel op het veld als in de zaal presteerde het jeugdteam bijzonder goed. Afgelopen zaterdag nog werd er met 10-0 gewonnen van SPW en was het team ook met 4-0 te sterk voor Wildervank. Mede dankzij deze resultaten werd een tweede plaats behaald in de zaalcompetitie.
  Onlangs werd de sponsor in het zonnetje gezet en kreeg Jamila een bloemetje van de club en kwam zij met het team op de foto.
  Naast de vestiging in Emmen zit De Wasdas ook in de plaatsen Veendam, Oude Pekela en Drachten.

  Contactgegevens De Wasdas:
  De Wasdas, Oosterbracht 13, 7821 CC Emmen
  Tel: 0591 645007
  Mail: emmen@dewasdas.nl
  Website: www.dewasdas.nl/emmen

  Bij de foto: bovenste rij v.l.n.r. Jamila Hammer (sponsor De Wasdas), Robert Noppers (leider) en Jeroen Nijland (leider); voorste rij v.l.n.r. Lev Gerdes, Stijn Smeenge, Daan ter Veen, Luke Nijland, Max Alblas, Hugo Noppers en Seth Hammer. Op de foto ontbreekt trainer Floris Hiddink.