• De Jonge Sport nieuwe shirtsponsor SV Borger Vrouwen 1

  In de loop van het afgelopen seizoen kreeg het damesteam van SV Borger een nieuwe shirtsponsor. De Jonge Sport uit Stadskanaal is kledingleverancier van de club en dit bedrijf staat de komende 4 jaar op de wedstrijdtenues van de dames en daar zijn ze blij mee. Hans en Miranda Dillema runnen al meer dan tien jaar De Jonge Sport aan de Europalaan in Stadskanaal. Afgelopen zaterdag was Hans in Borger voor de sponsorfoto en kreeg hij uit handen van Jorwen Smit, lid van de sponsorcommissie van SV Borger, een mooie bos bloemen overhandigd.

  Het door Willie Sagel getrainde damesteam speelt in de 5e klasse en is daar een middenmoter. In de afgelopen ‘Engelse week’ speelde het team midweeks keurig gelijk tegen nummer drie Eext en de fotosessie van afgelopen zaterdag bracht het beste in de dames naar boven. Het enkele plaatsen hoger genoteerde Witteveense Boys’87 VR1, waarvan in het uitduel nog kansloos met 3-0 werd verloren, werden deze keer met een 4-3 nederlaag weer naar huis gestuurd.

  Voor het nieuwe seizoen zijn de dames uit Borger nog op zoek naar versterking. Ben jij een gezellige meid en sportief aangelegd? Sluit je dan bij ons aan in het nieuwe seizoen! Dit kan door voor 15 juni een mailtje te sturen naar: secretaris@svborger.com

  Contactgegevens Sport 2000 De Jonge Sport:
  Europalaan 40
  9501 CW Stadskanaal
  Tel. 0599-618024
  E-mail: dejongesport@xs4all.nl

  Namen bij de foto 1:
  Voorste rij v.l.n.r.: Leonie Lubbers, Ilonka van der Hoek, Moniek Seip, Linda ten Hoor, Joyce van der Touw, Paulien Lohues
  Achterste rij v.l.n.r.: Ron Reinds (leider), Lisanne Boxen, Sharon Vos, Marjolein Joling, Laura Volders, Maartje Schulte, Willie Sagel (trainer/coach), Hans Dillema (sponsor)

  Namen bij foto 2:
  Hans Dillema (De Jonge Sport) en Jorwen Smit (sponsorcommissie SV Borger)